MOJA SUPRUGA JE IMALA AFERU OD 3 GODINE: A izbacila me iz kuće ZBOG MOJE PRIJATELJICE!

Ispovijesti

MOJA SUPRUGA JE IMALA AFERU OD 3 GODINE: A izbacila me iz kuće ZBOG MOJE PRIJATELJICE!

Moja se supruga ponašala veoma ljubomorno, čak me izbacila iz kuće na nedelju dana

Iako je požalila zbog svoje afere i želi njihovom braku dati još jednu priliku, on ne zna kako da zaboravi na njeno ponašanje.

-Nedavno sam saznao da je moja supruga imala trogodišnju aferu s dečkom s kojim je radila. I sve je to izašlo na videlo jer sam pomagao prijateljici koja je nedavno izgubila supruga. Moja se supruga ponašala veoma ljubomorno, čak me izbacila iz kuće na nedelju dana pa je moja sestra izgubila živce i na kraju mi rekla za njenu aferu – napisao je jedan muškarac za terapeutkinji za odnose Coleen Nolan

No, njegova supruga želi još jednu priliku da poprave svoj brak. Kaže da žali zbog afere, ali da joj je bilo teško nakon rođenja drugog deteta. Međutim, odbija da priča dalje o tome, a njemu to nije dovoljno pa se pita mogu li prebroditi ovaj problem. – Ako vaša žena želi da zaboravite na aferu, trebaloje učiniti sve da brak uspe. Ako imate pitanja, onda mora na njih odgovoriti potpuno iskreno. Bes i ljubomora vaše supruge zapravo su posedica njene afere, jer se osjećala krivo, ali mislim da možete popraviti svoj brak. Morate učiniti puno kako biste ponovno izgradili poverenje, a to se ne događa preko noći – odgovorila mu je Coleen. (espreso.co.rs)