MLADIĆ (19) SPAVA SA STARIJOM ŠEFICOM (46): Nakon odnosa mi traži OVO, tad načisto POLUDIM

Ispovijesti

MLADIĆ (19) SPAVA SA STARIJOM ŠEFICOM (46): Nakon odnosa mi traži OVO, tad načisto POLUDIM

Iako joj je rekao da želi potražiti drugi posao, ona ga moli da to ne napravi i govori mu da ”može slobodno ostati i ne raditi ništa”

Anonimni je mladić (19) na Redditu ispričao kako je razmišljao da dâ otkaz na trenutnom poslu, no nedavno je, kaže, počeo spavati sa svojom 46-godišnjom šeficom koja ga sad nagovara da ostane. Trudio se, piše, ispuniti sve zadatke na svom radnom mestu u jednom call centru, no taj mu posao ne odgovara pa je nameravao dati otkaz i potražiti nešto drugo.. Ipak, u zadnje su se tri nedelje stvari neočekivano promenile, nakon što je spavao sa svojom mnogo starijom šeficom…

Sve se, piše on, dogodilo kad su se jednu veče našli u istom pubu i ‘kliknuli’, a nakon noći koju su zajedno proveli, nastavili su sa svojom tajnom vezom koja sad već traje četiri meseca. No, iako joj je, kaže, rekao da želi dati otkaz, ona ga moli da to ne napravi i govori mu da ”može slobodno ostati i ništa ne raditi”.

“Ona verovatno misli da se više ne bismo viđali ako odem, što je istina”, napisao je.

Ne radi, kaže, ništa komplikovano, samo telefonski ljudima prodaje inspekciju potkrovlja, no još otkad je počeo u septembru prošle godine ne uspeva ispuniti zadanu kvotu. “Znao sam da ne radim dobro i da mogu ili otići ili dobiti otkaz”, napisao je, a većina mu je Reddit korisnika savetovala da ne misli o njoj i da krene dalje.

“Ona te samo pokušava na silu zadržati, a verovatno bi i sama imala problema da te pokriva dok ti ‘ne radiš ništa”, napisao je jedan korisnik, a neki su mu čak savetovali da je prijavi za se*sualno uznemiravanje.

“Kako bi izgledalo da ste 19-godišnja devojka, a šef muškarac? Ona bi mogla izgubiti posao ili nešto gore, a on želi da ostane”, rekao je jedan korisnik. (espreso.co.rs)