Danima joj PRETILI SMRĆU zbog posla kojim se bavi: Sad zbog jedne činjenice ima razlog ponovo da se smeje

Svijet

Danima joj PRETILI SMRĆU zbog posla kojim se bavi: Sad zbog jedne činjenice ima razlog ponovo da se smeje

“Trolovi” su je konstantno napadali, vređali, pa čak i pretili lišavanjem života

Britanska manekenka i OnlyFans model Boni Loket (33) iz okoline Sarija otkrila je da je dobijala jezive pretnje smrću od strane onlajn trolova preko društvenih mreža.

Iako nije znala kako da se nosi sa tim plakavši danima, a bila je i na korak od depresije, sve je nekako uspela da prebrodi, naročito zahvaaljujući sumi koju zarađuje.

Naime, baveći se ovim poslom na sajtu za odrasle zarađuje i do dva miliona funti godišnje.

– Ljudi su mi govorili da misle da treba da umrem i da ukoliko se sama ne ubijem, ubiće me oni. Zlostavljanje je počelo čim sasm počela da objavljujem sadraj na TikToku. Nivo mržnje koju sasm dobijala na dnevnom nivou je odvratan – započela je priču popularni model, prenosi Dejli star.

Čak je više puta morala da prekine snimanje i plačući otrči u zagrljaj svom vereniku, koji joj je u svemu velika podrška.

– Da bih bila primećena na OnlyFansu morala sam da objavljujem provokativne fotografije, ali nisam jedina. To je zapravo suština ovog sajta i samo sam radila svoj posao. Ne znam zašto je mnogima to zasmetalo – kazala je Boni, koja je dodala da je imala začetak anksioznosti i da bi zbog poruka trolova čak tri dana preplakala u krevetu.

Boni je vremenom prevazišla sve ove nelagode, a trolovi su se u poslednje vreme smanjili. Ona sada zarađuje čak 150.000 funti nedeljno, a planira i da pokrene kampanju na društvenim mrežama kako bi pružila podršku svima onima koji trpe onlajn torturu.

– Žao mi je takvih trolova, zapravo je njima potrebna pomoć jer sa njima nešto nije u redu. Zaadovoljna sam svojim životom, sada sam potpuno sigurna u sebe i ne želim nikog da povređujem na taj način – zaključila je manekenka. (objektiv.rs)