Poslali je da napravi priču o kući strave: Zbog onog što joj se tamo desilo proklela je sopstvenu sudbinu

Zanimljivosti

Poslali je da napravi priču o kući strave: Zbog onog što joj se tamo desilo proklela je sopstvenu sudbinu

Novinarstvo sa sobom nosi razne izazove, a toga je sigurno bila svesna i Lena Pringl kada se odlučila za taj poziv, ali smo prilično sigurni i da joj nije bilo na kraj pameti da će se slomiti ispred kamera, i to na zadatku koji bi možda neko drugi na njenom mjestu doživeo kao vrhunsku zabavu.

Sirotu Lenu je njena televizijska kuća News4JAX poslala da gledaocima predstavi jednu popularnu ukletu kuću u Ilinoisu, ali da se neće nimalo dobro provesti, postalo je savršeno jasno kada joj je prišao jedan klovn i poželeo joj ugodan obilazak.

Već je tu Lena pokazala da slabo podnosi horor tematiku i ideju da se na taj način plaši, a sve govori da je nešto kasnije usledio i pravi napad panike.

– Koliko dugo još ovo moramo da radimo – upitala je u jednom trenutku uznemirena devojka, a da se već strašno muči, primetile su i njene kolege u studiju.

– Lena, jesi li dobro? Ne osvrći se više, samo hodaj napred – doviknula joj je koleginica samo koji trenutak pre nego što se njena agonija napokon završila.

Pringle je za potrebe javljanja prošla kroz samo jedan kraj kuće, inače čitav obilazak traje oko pola sata, i prilično smo sigurni da ne bi izašla “zdrave glave” da je morala odraditi puni krug. (objektiv.rs)