Pronašla OCA na sajtu za upoznavanja, pa mu poslala ŠOKANTNU poruku: Njegova reakcija ju je dotukla

Uncategorized

Pronašla OCA na sajtu za upoznavanja, pa mu poslala ŠOKANTNU poruku: Njegova reakcija ju je dotukla

Svašta je očekivala da će tamo pronaći, ali ne i njega

TikTokerka Ava Luis prikupila je milione pregleda zahvaljujući bizarnoj priči koja joj se dogodila na sajtu za upoznavanja.

Kako je, prema sopstvenom priznanju, oduvek volela da bude u društvu daleko starijih muškaraca, otišla je na popularni sajt kako bi tamo našla jednog takvog, po mogućstvu “ozbiljnog sponzora”.

Međutim, tražeći idealnog, naletela je na profil svog oca!

Ava u prvi mah nije mogla da veruje da je na sajtu i njen otac koji je navodno više od 30 godina srećno oženjen njenom majkom.

Zato je rešila da mu pošalje direktnu poruku, dakle van sajta. Začudo ili očekivano, otac joj ni na jednu od nekoliko poruka nije odgovorio.

https://www.tiktok.com/@avalouiiselol/video/7014895084873207046?sender_device=pc&sender_web_id=6962057174567536133&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

– Zato sam otišla i korak dalje i poslala sam mu poruku i na dotični sajt. Nakon toga me je blokirao – ispričala je između ostalog utučena Ava.

Ona je dodala da joj se otac od tada nije javljao, odnosno da je konstantno ignoriše. Na pitanje TikTokera da li je još u braku s njenom majkom, Ava to potvrđuje:

– Ne samo što su u braku već joj je nedavno kupio i Kartije ogrlicu. A njoj sam rekla da sam ga tamo pronašla na sajtu – kaže Ava.

TikTokeri su imali zanimljive komentare na ovu priču, a jedan od njih naglasio je da je imala sreće jer je rođeni otac mogao da načini prvi korak prema njoj a da ne zna ko je ona i da je pozove na sastanak. (objektiv.rs)