Žena mu je dugo ostajala na poslu, a onda je uzeo telefon i video SRAMNE poruke: “Besan sam“

Ispovijesti

Žena mu je dugo ostajala na poslu, a onda je uzeo telefon i video SRAMNE poruke: “Besan sam“

Iako zna da ga nije varala, on je istakao da smatra da mu supruga nije ni govorila istinu

Jedan muškarac je ostao doslovno šokiran nakon što je proverio telefon svoje žene i pronašao neprikladne poruke u 3 sata ujutru od strane njenog šefa.

Naime, on je anonimno podelio svoju ispovest i istakao da je znao da nije trebalo da proverava telefon svoje žene, ali je bio sumnjičav u vezi sa tim ko joj je slao poruke usred noći.

Tada je otkrio da šef njegove supruge šalje njegovoj dragoj neprikladne poruke, u kojima sugeriše da želi da je “drži u naručju”. Odmah je, kako je ispričao, postao poprilično zabrinut.

Istakao je kako želi da to ‘prestane’ i sumnja da bi moglo da se dogodi nešto više, jer je, kako je ispričao, njegova žena lagala ko joj šalje poruke.

On se potom požalio na Reditu i objasnio čitavu situaciju:

– Moja žena je prošle godine našla novi posao. Ogromne napore je uložila u to da ga dobije, pa trenutno ja vodim računa o deci, pogotovo što radi prekovremeno. Ipak, znam da se dopisivala sa svojim šefom i to noću, tokom poslednjih nekoliko nedelja. Nedavno je naš odnos bio veoma zategnut i pretpostavljam da ovo ima neke veze sa njenim šefom. Znam da grešim što ovo radim, ali sam odlučio da joj proverim telefon bez njenog znanja – rekao je on.

Ipak, ispostavilo se da su njegove sumnje bile osnovane.

– Šef joj je slao neprikladne poruke noću. U njima je pisalo kako joj želi laku noć, da je drži u naručju, da je teši itd. Do sada je odbijala njegova nabacivanja. Iako znam da me nije varala, činjenica je i da mi nije govorila istinu. Iako nije ništa previše e*otski se*sualno, jako sam ljut na tog čoveka – zaključio je on.

A kako biste se vi osećali da ste se našli u njegovoj situaciji? Pišite nam u komentarima. (objektiv.rs)