Bila je tri meseca u vezi, a onda je saznala SUROVU istinu: Odlučila se na iznenađujući korak

Zanimljivosti

Bila je tri meseca u vezi, a onda je saznala SUROVU istinu: Odlučila se na iznenađujući korak

Morala je da upozori suparnicu i ispostavilo se da je to bilo ispravno

Sami Lukis (41) bila je u vezi s partnerom tri meseca, a onda je saznala da on u isto vreme spava s drugom devojkom koja ju je sama upoznala sa situacijom poslavši joj poruku da bi bilo dobro da shvati kakav je zaista muškarac kojeg njih dve dele, a da za to ni ne znaju.

– Nekada se to nazivalo prevarom. No, danas se to zove Cookie Jarring, novotvorenica kojom označavamo pojam nepoželjnog ponašanja kod izlazaka u moderno vreme. U ovom slučaju, nije u redu držati nekoga kao rezervu dok radite na drugim opcijama. Ideja koja se skriva iza naziva Cookie Jar (posuda s keksima) proizlazi iz činjenice da uvek možeš “gurnuti ruku u posudu s keksima” ako se osećaš dosadno ili napaljeno – kazala je Lukis.

Ona je dodala da je bila pogođena činjenicom da je vara dečko kom je verovala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sami Lukis (@samilukis)

– U tih nekoliko meseci koliko smo se zabavljali, nikad nisam preispitivala njegove namere. Uvek je bio dostupan, zvao me, dopisivali smo se i planirali susrete. Bila sam uverena da je zainteresovan za nešto ozbiljnije. No, druga žena očito nije osećala ništa osim sumnje u tom periodu. Nakon što je uložila svoje vreme, energiju i osećanja u vezu, još nije mogla shvatiti u kojem smeru ta veza ide -nastavila je Sami.

Ona veruje kako smo se svi mi našli u takvoj situaciji bar jednom u životu.

Dečku koju ju je tajno varao, kaže, nije oprostila.

– Ako se pitate kako je završila moja situacija, ustanovila sam da je žena koja mi je poslala poruku govorila istinu. Zato sam napustila njega i sad tražim pravog muškarca – zaključila je. (objektiv.rs)