KAD TI SVEKAR I SVEKRVA NAPRAVE PAKAO OD VENČANJA: Pogledajte šta su uradili svom SINU I SNAJI, ostaćete u NEVERICI

Zanimljivosti

KAD TI SVEKAR I SVEKRVA NAPRAVE PAKAO OD VENČANJA: Pogledajte šta su uradili svom SINU I SNAJI, ostaćete u NEVERICI

Neki postupci su toliko neverovatni, da je zaista teško u njih poverovati

Kada planirate venčanje, uglavnom među prvim zvanicama zamišljate svoje roditelje, a oni su najčešće i najveseliji gosti. Ipak, u slučaju ovog mladića desilo se nešto potpuno drugačije.

Naime, njegovi roditelji nisu došli na njegovu svadbu, jer su, slobodno možemo u žargonu reći – imali preča posla!

Naime, jednom mladoženji, koji se oženio ranije ovog meseca, roditelji nisu došli na venčanje jer su išli na sportsku utakmicu!

Čitavu priču je na Reditu podelio mladin rođak, koji je, pritom, dodao i da je sportsko takmičenje trajalo čak dve nedelje, ali svekar i svekrva nisu mogli da propuste jedan dan da vide kako se njihov sin ženi.

– Venčanje mojih rođaka bilo je pre dva vikenda. Pre otprilike tri meseca, mladoženjini roditelji su ih obavestili da neće moći da dođu, jer je venčanje zakazano za vreme sportskog turnira kojem su želeli da prisustvuju.

Odbili su poziv na venčanje svog sina, jer su morali da budu na ovom dvonedeljnom turniru tog dana.

Štaviše, mladoženjini roditelji su se u početku složili da plate cvetne aranžmane za venčanje – ali su povukli ponudu kada su odlučili da ne prisustvuju.

Unezvereni rođak je dodao i sledeće:

-Očigledno su mladoženjini roditelji pristali da pokriju troškove cveća. Ono što moja rođaka i njen muž nisu znali jeste da su roditelji, kada su odbili njihov poziv, takođe povukli ponudu da plate cveće. Moja rođaka nije ni pomislila da proveri rezervaciju/ugovor cveća jer je mislila da je već pokriveno. I tako, pored svekrva i svekrva na venčanju nije bilo ni cveća! – zaključio je on.

A kako biste vi reagovali da ste se našli na mestu ovog mladog para? Pišite nam u komentarima. (espreso.co.rs)