Sara radnicima na SASTANKU saopštila šokantne vesti: Svi su se uhvatili za glave i zaplakali (VIDEO)

Zanimljivosti

Sara radnicima na SASTANKU saopštila šokantne vesti: Svi su se uhvatili za glave i zaplakali (VIDEO)

Trebalo im je neko vreme da shvate šta im ona govori

Amerikanka Sara Blejkli (50) pokretala je poslednjih godina nekoliko poslova, uključujući i jedan u Dizni svetu dok nije pronašla sebe u brendu midera Spanx.

Tada joj je krenulo i nabolje. Majka četvoro dece počela je lepo da zarađuje i profitira od svoje Instagram stranice, a gostovanja na televizijama su se samo nizala.

Kada je podvukla crtu za poslednjih 12 meseci shvativši da je prešla sva očekivanja, odnosno videvši da ima ogroman profit, rešila je da časti čak 500 svojih radnika.

Ona ih je okupila na žurci koju je organizovala kako bi proslavila uspeh firme i tamo im je saopštila da firma sada vredi čak 1,2 milijarde dolara!

Dok su se oni gledali u čudu, Sara ih je obradovala vešću da će im svima kupiti po dve avionske karte u prvoj klasi za bilo koje mesto na svetu, a daće im i po 10.000 dolara za trošak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Blakely (@sarablakely)

Uporedo sa pričom Sare Blejkli pred okupljenima kako će svoju firmu prodati drugoj kompaniji, mnogi zaposleni su plakali od sreće držeći se za glave.

– Ići ću na medeni mesec sa verenikom, idemo na Bora Boru – rekla je jedna žena.

– Odleteću u Švedsku sa svojom devojkom – rekao je jedan od Sarinih najboljih radnika.

Sara Blejkli pokrenula je Spanx 2000. godine sa samo 5.000 dolara ušteđevine.

– Posmatrala sam te večeri krem ​​pantalone koje sam imala. Nikada ih nisam nosila jer nisam imala donji veš koji se ne bi ocrtavao. Tada sam rešila da proizvodim veš koji bi rešio taj ženski problem – rekla je između ostalog ova uspešna i veoma velikodušna šefica. (objektiv.rs)