Valentina zaboravila telefon u taksiju: Zbog onog što se desilo sledećeg jutra život joj je postao PAKAO

Uncategorized

Valentina zaboravila telefon u taksiju: Zbog onog što se desilo sledećeg jutra život joj je postao PAKAO

Nije mogla da veruje da će je se stideti svi koji je poznaju

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak s*ksualnog odnosa Valentine Mor Velaskez iz Venecuele i njenog sadašnjeg partnera Samija.

Oboje su tada doživeli traume, a influenserka je molila i preklinjala onog ko je postavio i sve one koji šire snimak da to prestanu da rade.

– Molim vas, pomozite mi da mi se vrati telefon, ne znam zašto mi se ovo dešava. Moj dečko i ja se jako stidimo ove situacije i preklinjem vas da izbrišete sve ovo što je objavljeno – napisala je Venecuelanka, prenosi La Kalle Blue Radio.

Prema detaljnijem objašnjenju, devojka se kobne večeri vraćala kući iz grada, a telefon je zaboravila u taksi vozilu.

Sledećeg jutra, intimni snimak iz telefona koji su verovatno napravili za sopstvene oči, završio je na internetu i pregledalo ga je nekoliko miliona ljudi.

– Valentina je zaboravila telefon u taksiju. Ne znam šta se dogodilo kasnije i ko je objavio snimak, ali očigledno da je taksista čačkao ili je dao telefon nekom ko je došao do snimka – naveo je Semi, koji je morao da ugaasi profile na društvenim mrežama zbog kritika koje je trpeo.

Bilo je, međutim, i onih koji misle da su Valentina i dečko namerno pustili snimak u javnost kako bi dobili na popularnosti, ali oboje kategorički odbacuju takve navode. (objektiv.rs)