DO 24. GODINE JE VEĆ IMALA 3 DECE: U 3. je braku, a njena ispovest OSTAVLJA BEZ DAHA

Ispovijesti

DO 24. GODINE JE VEĆ IMALA 3 DECE: U 3. je braku, a njena ispovest OSTAVLJA BEZ DAHA

Majka sedmoro dece detaljno opisuje svoj život na TikToku, gde je otkrila da je imala samo 17 godina kada je prvi put zatrudnela

Prvi put zatrudnela je kada je imala samo 17 godina, a sada ima petoro biološke dece i dvoje usvojene.

Jedna mlada devojka otkrila je kako je do svoje 24 godine već bila tri puta udata i imala četvoro dece, uključujući jedne blizance. Sada 28-godišnjakinja Džes, koja je na TikToku poznata kao JessFam, zadovoljna je u trećem braku, a njena prodica se povećala za tri nova člana, kako piše The Sun.

Majka sedmoro dece detaljno opisuje svoj život na TikToku, gde je otkrila da je imala samo 17 godina kada je prvi put zatrudnela. Rodila je sa 18 godina pre nego što je godinu dana kasnije ponovno zatrudnela, a s 21 godinom je bila majka četvoro nakon rođenja blizanaca.

“Udala sam se za prvog muža s 19 godina, ali prevario me kad sam bila trudna. Pomirili smo se kad su nam se rodili blizanci. Ponovo sam se udala za njega u 21. godini”, objasnila je. No, dok je bila trudna s njihovim četvrtim detetom, tvrdi da je ostavio, što je rezultiralo time da je bila samohrana majka s četvoro dece. “Nakon što sam bila samohrana majka s četvoro dece, upoznala sam svog muža. U braku smo šest godina i zajedno imamo sedmoro dece “, ispričala je Džes. Džes ima petoro biološke dece, a njen sadašnji suprug ima dvoje iz prethodnog braka, čime se broj dece povećao na sedam. Kad je Džes imala 23 godine, bila je majka šestoro dece, pre nego što je s mužem dobila ćerku. Džes na TikToku ima 1,4 miliona pratilaca, a mnogi njeni videozapisi prikupljaju milione pregleda. Ima bazu obožavatelja koji se prilagođavaju njenom užurbanom životu kao zaposlenoj mami koja im često daje uvid u njenu porodicu. (espreso.co.rs)

@jesssfamofficial

Answer to @faithhh309 The story of my 3 marriages #myjourney

♬ Classic – MKTO