Kristina i njen muž dobili su 21 bebu za GODINU DANA: Evo kako je to moguće i kako izgleda njihov život

Zanimljivosti

Kristina i njen muž dobili su 21 bebu za GODINU DANA: Evo kako je to moguće i kako izgleda njihov život

Organizovati vreme kad imate samo jedno dete nije lako, a zamislite da imate 21 bebu! To je život 24-godišnje Kristine Ozturk.

Ova devojka iz Batumija u Gruziji i njen suprug milioner Galip (57) platili su 195.500 dolara surogat majkama i dobili 21 dete

Kristina, koja je poreklom iz Rusije, godišnje troši 96.000 dolara na 16 dana koje žive u njenoj kući i brinu o deci.

Par takođe živi sa Kristininom ćerkom Viktorijom (6) iz prethodne veze, i jednim od Galipovih devetoro starije dece – što znači da ima 23 dece pod jednim krovom.

– Stalno sam sa decom, radim sve stvari koje mame inače rade. Jedina razlika je u broju dece. Svaki dan je drugačiji, od planiranja rasporeda osoblja radi kupovine za moju porodicu – kaže Kristina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Dodaje da joj nikad nije dosadno, a vodi i uspešan Instagram profil. Pokazuje kako izgleda kada svi oni ručaju, kada se igra sa decom i izvodi ih u šetnju u čitavoj floti duplih kolica.

– Decu obično hranimo na vreme, a sa mužem večeramo veoma kasno. Vikendom jedemo zajedno, provodimo vreme sami što je više moguće, zbog čega je nedeljom slobodan dan na blogu kako bismo bili samo porodica bez radoznalih očiju. Njihove dadilje rade po stalnom rasporedu od četiri dana, dva slobodna dana i sve ovde žive, sa spavaćim sobama u blizini dece. Imaju i svoju kuhinju u kojoj mogu naručiti hranu – ispričala je.

Kristinu su na Instagramu pitali da li je svaki dadilja dodeljena određenom detetu.

– Tokom dana jeste, naravno, određena dadilja je odgovorna za određeno dete. Ali tokom nedelje dadilje se menjaju – odgovorila je.

– Mnogo puta su me pitali kako imam dovoljno vremena za svako dete, da li svakom posvećujem vreme nasamo. Odgovor je – da. Sa svakim detetom imamo posebnu vezu. Svakom roditelju želim da sve vreme provodi sa svojom decom jer je to najvažnije u životu – dodala je Kristina. (objektiv.rs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)