U TOKU POROĐAJA MUŽ JE ZATRAŽIO DA USTANEM IZ BOLNIČKOG KREVETA, KAKO BI ON URADIO OVU STVAR: Bićete zgroženi

Ispovijesti

U TOKU POROĐAJA MUŽ JE ZATRAŽIO DA USTANEM IZ BOLNIČKOG KREVETA, KAKO BI ON URADIO OVU STVAR: Bićete zgroženi

“Ljudi, ne mogu verovati da je ono što je Lizzie doživela zaista istina!”

Roditi dete definitivno je jedna od najizazovnijih stvari u životu, a mnoge žene složiće se da je celo iskustvo iscrpljujuće emotivno i fizički. Naravno, rođenje deteta stres je i za očeve, ali poneki muškarci nemaju razumevanja za ženu i sve što je prošla već sebe stavljaju na prvo mesto kada dete dođe na svet.

Jedan primer za tu tvrdnju iznela je i TikTok zvezda Lizzie koja je ispričala da ju je njen sada već bivši suprug, nakon što je rodila sina koji je bio okrenut na suprotnu stranu i koji je zapeo te iščašio njenu karlicu, zamolio da ustane iz bolničkog kreveta i zajedno s bebom sedne na stolicu dok on malo – odspava!

“Nakon cele traume koju sam proživela, moj suprug me zamolio da se malo maknem iz kreveta kako bi se sada on odmorio. Žalio se i kako mu bolnica nije osigurala ležaj iako je celu noć proveo budan tokom poroda. Smatrao je, u tom trenutku, da on zaslužuje krevet više od mene. Pomaknula sam se…”

Gotovo 62 hiljade ljudi pogledalo je objavu, a svi korisnici su je podržali, pogotovo u odluci da suprug postane bivši, prenosi The Sun. (espreso.co.rs)