Tri godine vodim ljubav s oženjenim čovekom, želim da bude samo moj, ali on to odbija iz jednog razloga!

Ispovijesti

Tri godine vodim ljubav s oženjenim čovekom, želim da bude samo moj, ali on to odbija iz jednog razloga!

Jedna tridesetogodišnja Engleskinja je ispričala kako se već duže vreme viđa sa oženjenim čovekom, ali joj sve više smeta njegova žena.

– Ne osećam ništa osim mržnje prema njoj. Mrzim je zbog onoga što radi mom ljubavniku, a ja tu ne mogu ništa – započela je svoju priču.

– On je divan čovek koji je 25 godina stariji od mene. On ima 55, a ja 30 godina. Sama sam i radim socijalnoj zaštiti.

– Njega sam upoznala tako što sam redovno bila gost kod njegove mame. Prema mojim saznanjima, njegova supruga nikada nije posećivala svekrvu, niti se zanimala za nju – zvuči kao prava veštica.

– Njegova mama je bila moj pacijent, bila je milostiva i tako draga. Kad je preminula, njen sin je bio tako uznemiren da smo stajali zagrljeni kako bismo jedno drugo utešili. Verovatno je bilo neprimereno, ali osećala sam da postoji neka veza među nama. Posle sahrane pozvao me je na večeru. Kad me je odbacio kući, poljubio me je.

– Posle toga mi je poslao poruku rekavši da se osećao divno. Ponudila sam mu da dođe na večeru sledeće noći i poljubili smo se čim je ušao na moja vrata. Legli smo u krevet i vodili smo ljubav kao nikada ranije. Viđamo se već tri godine, ali znam da ne može biti više nego što je trenutno. Voli me, ali kaže da ne može da upropasti još jedan brak. Ovo mu je treći.

– Pokušali smo da završimo našu vezu tokom pandemije. Izlazila sam sa drugima, ali bilo je beznadežno. Volim ovog čoveka. On mi stalno govori da ga njegova supruga kontroliše. Nisu vodili ljubav godinama, ali on zna da se ona neće razvesti od njega jer on ima mnogo novca. Mislim da bi, da imam bolju karijeru, bio u iskušenju da je napusti, ali ne osećam kao da imam nešto da ponudim. (objektiv.rs)