ZNA KAKO DA MI UDOVOLJI, S NJIM U KREVETU NIKADA NIJE DOSADNO: Supruga otkrila broj ŽENA svog partnera, ZANEMEĆETE

Zanimljivosti

ZNA KAKO DA MI UDOVOLJI, S NJIM U KREVETU NIKADA NIJE DOSADNO: Supruga otkrila broj ŽENA svog partnera, ZANEMEĆETE

Iako je o broju partnera degutantno diskutovati, a pitanje koje se odnosi na veliki ili mali broj je prilično subjektivna stvar, Britanka Kortni Hargrejvs (24) i njen suprug Eliot (24) nisu imali problem da jedno drugom otkriju takve informacije.

Kortni i Eliot venčali su se prošle godine i imaju dvoje male dece, a pre braka jedno drugom su priznali sa koliko partnera su bili. Naime, ona je bila intimna sa četiri muškarca pre nego što je upoznala supruga, dok je Eliot bio sa 126 žena.

Međutim, Kortni misli da je to odlična stvar.

– Sa toliko iskustva koliko ima, intimni odnosi sa njim nikada nisu dosadni – rekla je Kortni za The Sun.

Ona je ispričala i kako su se njih dvoje upoznali.

– Upoznali smo se 2017. godine u jednom klubu, stao je ispred mene i pokušavao da me šarmira. Svi su znali za njegovu reputaciju, da je retko kod kuće i da je spavao sa velikim brojem žena – kaže ona.

Međutim, Kortni tada nije bila zainteresovana i rekla mu je da se skloni.

– Nisam htela da budem samo još jedna žena u nizu u njegovom životu. Ipak, sreli smo se ponovo tri meseca kasnije. Počeli smo samo da razgovaramo i on tada ništa nije pokušavao.

Ponudio mi je da me odveze kući, a ja sam pristala da dođem kod njega na kafu i jasno mu stavila do znanja da smo samo prijatelji. Ipak, ostali smo budni veći deo noći, a onda smo bili i intimni. Sledeće jutro njegov telefon je divljao od poruka koje su mu slali prijatelji da ga pitaju kako je prošlo njegovo poslednje osvajanje, čak su ga pitali i da me oceni – ispričala je ova mlada žena.

Kortni je tada pomislila da je tu svemu kraj, ali on je pitao da li želi da ostane na doručku.

– Otvorio mi se i priznao da je retko kada sam išao kući od kad je napunio 18 godina. Cenila sam njegovu iskrenost i priznala da sam ja prilično neiskusna u poređenju sa njim. Rekla sam mu da sam zabrinuta da će izgubiti interesovanje za mene.

Momci pre njega su govorili stvari zbog kojih sam se osećala nesigurno zbog svog neiskustva, ali Eliot nije bio takav i odmah smo postali par. Posle te prve noći, zapravo više nikad nisam otišla – ispričala je Kortni.

Pošto su postali par, Eliot je prestao da izlazi.

– On zna kako da mi udovolji, što moji bivši momci nisu znali. Pored njega se osećam predivno – iskrena ja ova mlada žena.

– Bila sam odlučna da istrajem u nameri da naš odnos neće pokvariti pitanje poverenja i odlučila sam da će se zasnivati samo na osnovu toga kako se ponaša prema meni, a to je uvek bilo iskreno i sa poštovanjem – objasnila je.

Posle šest meseci zabavljanja, Kortni je zatrudnela, a Eliot ju je zaprosio mesec dana pre nego što se maleni Isak rodio. Pre deset meseci dobili su kćerku Alaju.

– Eliot je divan muž i otac, jer je odbacio svoju prošlost u potpunosti, a ponekad se osećam kao da smo samo u vezi, jer nam je i dalje zabavno – kazala je ona.

– Dok nisam upoznao Kortni, jedino što me je zanimalo bili su izlasci i žene. Ali Kortni je bila nešto sasvim drugačije, zrela, osećajna i spremna da oprosti. Ona je savršena žena za mene i radije bih proveo ostatak života sa njom i našom decom, nego da se vratim svojim starim navikama – dodao je Eliot. (espreso.co.rs)