Devet godina nisu mogli da dobiju bebu, a onda su napravili čudesni gest i desio im se preokret života

Zanimljivosti

Devet godina nisu mogli da dobiju bebu, a onda su napravili čudesni gest i desio im se preokret života

Znali su da nešto moraju da preduzmu

Džošua i Alisija Doerti iz SAD punih devet godina trudili su se da ostanu na površini i naprave porodicu, iako su im svi doktori kod kojih su bili govorili da ne postoji nikakva šansa da će se dogoditi trudnoća.

Alisija je u tih devet godina imala, verovali ili ne čak 11 spontanih pobačaja, posle čega je i sama počela da diže ruke od svega.

Ipak, 2010. godine doneli su sudbonosnu odluku – rešili su da usvoje malog Aleksa.

– Bilo je tako neverovatno napokon imati dete u kući. Utrčao je u sobu i vikao ‘mama’, ‘tata’. Bili smo presrećni. U celom tom ludilu, toj radosti šest dana kasnije napravili smo dete! Nismo ni očekivali da ću ponovo zatrudneti. Mesec i po dana kasnije, dobili smo informaciju, posle koje je došao strah. Ipak sam 11 puta pobacila. Ipak, život nas je iznenadio, preciznije nagradio zbog usvajanja Aleksa. Sigurna sam u to. Osam meseci kasnije, rodila nam se Zoi – kaže Alisija za Metro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dougherty Dozen (@doughertydozen)

Par se tu nije zaustavio. Nešto kasnije usvojili su i Džejmsa. Sudbina ih je potom ponovo nagradila!

– Ne kaže se uzalud da Bog sve vidi. Posle usvajanja Džejmsa, ponovo sam zatrudnela i dobili smo Deš. Do danas smo usvojili još četiri deteta, ali smo i dobili još dvoje, pa nas je ukupno 12 u kući – kaže radosno Alisija kojoj je najveći san u životu pre bio da ima veliku porodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dougherty Dozen (@doughertydozen)

Dok Džošua ne zna kako da postigne više rad na poslu sa brigom o tolikoj deci, Alisija se topi od sreće.

– Živim u ludoj i haotičnoj kući, ali sad sam se već navikla na to i ne bih to nikad menjala. Nakon godina razmišljanja da nikada neću imati dete, volim da otvorim svoje srce i imam što je moguće više dece – rekla je ova srećna majka, uverena da će usvojiti još dece. (objektiv.rs)