KRISTINA PRIZNALA DA JE VARALA SUPRUGA SVE DOK NIJE PRISTAO DA JOJ URADI OVO U KREVETU:Želju nisam mogla da obuzdam

Ispovijesti

KRISTINA PRIZNALA DA JE VARALA SUPRUGA SVE DOK NIJE PRISTAO DA JOJ URADI OVO U KREVETU:Želju nisam mogla da obuzdam

Njihova neobična bračna priča je izazvala različite komentare

Za mnoge je varanje nepojmljivo i neprihvatljivo, ali za Amerikanku Kristinu (38) je ono bilo način da spasi svoj brak, ma koliko to bizarno zvučalo.

Kristina je 16 godina u braku sa Markom i imaju dve ćerke.

– Obožavam svog supruga i sve bih uradila za njega, ali nisam mogla da prestanem da ga varam i to sam radila godinama. Od početka naše veze on zna da ja imam pojačan se*sualni nagon i da želim i druge muškarce – priča Kristina i nastavlja:

– Uostalom, prvi put kada sam vodila ljubav sa mužem, to je bilo u “trojci”. Prestala sam da ga varam kada je on pristao da se oprobamo i kao svingeri. Pao mi je neverovatan teret sa ramena. Naročito kada je i on posle nekoliko svingerskih žurki rekao da mu to nije bilo toliko čudno koliko je očekivao.

– Uvek sam bila iskrena sa njim i on zna da ja nisam u stanju da budem u monogamnoj vezi. Volim samo njega, ali imam fizičku želju da budem i sa drugim muškarcima. Konačno ne moram više da lažem ili osećam krivicu. Kada želim se*s s drugim muškarcem, moj muž zna za to. Ovo je neverovatno osnažilo i promenilo naš brak i sada smo neuporedivo srećniji – objašnjava ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krystina (@swingtokgirl_krystina)

– Takođe, mnogo bolje se slažemo, a i naš zajednički posao sa nekretninama je sada procvetao. Naravno, naš način života nailazi na osudu mnogih. Ljudi koji nas poznaju 25 godina su prestali da se druže sa nama. Imamo problema i sa pojedinim članovima naših porodica koji nemaju razumevanja za naše svingerske navike – iskrena je Kristina.

– Najvažnije je da imamo podršku naše dece, a najstarija ćerka je slučajno sve saznala dok je slušala moje svingereske savete u videu koji sam snimala za Tik Tok. Rekla mi je da joj je sada jasno gde idemo svakog vikenda. A kada sam je pitala da li joj to smeta, odgovorila mi je: Taman posla, nikada vas nisam videla srećnije i više se uopšte ne svađate – zaključila je Kristina. (espreso.co.rs)