Tri nedelje nosila u torbici 33 miliona, a da to nije ni znala: Tada se dogodio neviđen preokret

Zanimljivosti

Tri nedelje nosila u torbici 33 miliona, a da to nije ni znala: Tada se dogodio neviđen preokret

Nemica iz Donje Frankonije osvojila je neverovatnih 33 miliona evra, a da to nedeljama nije znala.

Četrdesetpetogodišnja Nemica igrala je Loto Bajern zaboravivši da iste večeri proveri brojeve. Tako je tiket stajao u njenoj torbici sve dok je dvadesetak dana kasnije nije praznila.

Majci troje dece pažnju je privukao tiket, ali je onda načinila neverovatnu grešku – pocepala ga je!

Potom ga je bacila u kantu za otpatke u kući, da bi joj sin, kad je bacio omot od sladoleda uzeo delić tiketa i pitao ju je što je pocepala. Pritom joj je rekao da već dvadesetak dana ne mogu da pronađu dobitnika 33 miliona evra, prenosi ITV News.

Sin je video prvi deo dobitnih brojeva koji se poklapao sa onima koji su saopšteni na televiziji. Majku je uspaničeno pozvao da pronađe drugi deo u kanti. Kada je sastavila dva dela tiketa, pala je u nesvest.

Prilikom dolaska k sebi, pozvala je lekare, dok je sin u neverici vrištao po kući i zvao oca i sestre. Nemici je potom ukazana pomoć, a onda je uveče otvorila flašu šampanjca.

Direkcija Loto Bajern lutrije potvrdila je da je ovo bio drugi najveći dobitak u njenoj, 75 godina dugoj istoriji.

– Još nisam svesna šta se dogodilo. Ovih 28 miliona evra (pet joj je država odbila po dobitku) nisam ni sanjala da ću imati. Ko bi uostalom to mogao da zamisli da će mu se dogoditi? Brojeve sam birala nasumično, nemaju neki skriveni smisao. Prvo ću morati da odem u neku banju ili na odmor da dođem k sebi, a onda ćemo videti šta ćemo dalje. Imamo i veliku familiju, dosta je ljudi kojima možemo da pomognemo – rekla je dobitnica 33 miliona evra čiji je identitet lutrija razumljivo zaštitila. (objektiv.rs)