Detektiv poručio bivšoj ženi da je njegov tim PRATI i svaki dan zna šta radi: Obrt ju je zapanjio

Ispovijesti

Detektiv poručio bivšoj ženi da je njegov tim PRATI i svaki dan zna šta radi: Obrt ju je zapanjio

Život joj se pretvorio u pakao

Britanka Stefani Sigrejv (46) iz Pertšajera uspela je da se otarasi ljubomornog i opasnog bivšeg muža zahvaljujući tome što je on bio aljkav u nameri da je zatraši i prestravi informacijama kako je ona 24 sata dnevno pod njegovim budnim okom.

Marsio D’Alesandro nije mogao da preboli razvod od supruge, pa je zloupotrebio u sopstvene svrhe to što je vlasnik detektivske agencije “Private Eye London”. Stefani je posle trilera od priče priznala da je bila ubeđena da on hoće da je ubije, a ne da je samo zastraši.

Marsio je pre nekoliko meseci prvi put otkrio Stefani da u svakom trenutku zna gde je ona i šta radi. Zbunjena ali i ljutita bivša supruga pokušala je da ga se reši na fin način, odnosno dijalogom, ali nije uspela.

Bivši muž počeo je da joj svakodnevno šalje SMS poruke sa “dokazima” gde je bila i šta radi, iako zapravo ništa od toga nije bilo tačno.

– Njegov jedini cilj bio je da me zatraši i odvrati od toga da ponovo imam normalan život kao pre njega – rekla je prošle nedelje Stefani u policiji.

U stanicu je ova Britanka došla kada više nije mogla da se odbrani od bolesno nastrljivog bivšeg muža. Marsio je Stefani optužio da ga vara (iako više nisu u braku, naravno) i spava sa dvojicom mladića iz obližnjeg frizerskog salona.

Zapretio joj je da će se loše provesti i rekao joj je da ju je njegov tim detektiva 24 sata dnevno uhodio, odnosno da ima ono što mu je potrebno.

Tom prilikom, Marsio se izlajao i rekao gde je uhodio bivšu ženu i koje je tragove ostavio sa svojim timom, pa policiji nije bilo teško da ga privede i optuži za uznemiravanje bivše žene. Najgore po njega bilo je što je priznao da je postavio tajne kamere oko njene zgrade i kod stana, što je protivzakonito.

Marsio D’Alesandro priznao je u policiji da je uhodio sa kolegama bivšu suprugu jer nije mogao da preboli činjenicu da ga je ostavila. Tom prilikom prošao je sa uslovnom kaznom i rečeno mu je da više ne sme da je kontaktira niti da joj prilazi u zgradi u kojoj živi, odnosno bilo gde na ulici.

– Pristala sam da otkrijem pakao kroz koji sam prošla kako bi uticala na druge žene koje prolaze kroz slične stvari u životu. Nije kasno da se trgnete, ustanete za sebe i prijavite slučaj uznemiravanja – rekla je Stefani Sigrejv. (objektiv.rs)