Hana (20) otišla na sastanak sa DEČKOM, kada se pojavio NEOČEKIVANI gost: „Ostavila sam pare i pobegla”

Ispovijesti

Hana (20) otišla na sastanak sa DEČKOM, kada se pojavio NEOČEKIVANI gost: „Ostavila sam pare i pobegla”

Većina nas loš ljubavni sastanak bi okarakterisala dosadnim razgovorom ili neprijatnom tišinom, međutim, jedna devojka je šokirala društvene mreže kada je opisala najgori dejt na kojem je ikada bila, kada se tokom večere sa momkom, u restoranu pojavila njegova “mrtva” bivša devojka.

Hana (20) nekoliko nedelja se dopisivala sa muškarcem kojeg je upoznala na aplikaciji za sastanke “Tinder”, pre nego što su dogovorili sastanak u otmenom restoranu. Iako je, prema njenim rečima, delovao kao dobra osoba, tokom večere otvorio je dušu i ispričao kako je njegova bivša devojka preminula, pokazujući Hani njene fotografije. Ova neprijatna situacija se dogodila prošle godine, a mi vam je prenosimo u celosti.

– Pričao je o svojoj nedavno preminuloj devojci, koja je umrla od raka i o tome kako se mučio nakon njene smrti. Imala sam veliko saosećanje prema njemu jer je to grozna stvar za doživeti. Sve je bilo u redu dok nije pogledao prema gore i brzo pobegao u toalet – ispričala je.

Hana je ostala zbunjena pa je pogledala po restoranu i ugledala ženu koja je sablasno ličila na njegovu pokojnu bivšu devojku.

– Ispostavilo se da mrtva devojka nije tako mrtva. Zapravo, devojka s njim ima dvoje dece i mislila je da radi prekovremeno kako bi ih izdržavao – objasnila je Hana nakon što joj je njegova devojka ispričala da je ona šesta devojka kojoj je rekao istu priču.

Hana je ostavila novac na stolu da pokrije svoj deo računa i izašla iz restorana, dok je slušala svađu iza sebe kad je odlazila. Incident se dogodio pre pandemije, a Hana od tada nije bila na dejtu. (objektiv.rs)