ZAMOLIO ME DA URADIM OVO ZA NJEGA! Potresna ispovest Bekija Bekića o POSLEDNJEM susretu sa Rokvićem: IMAO JE JEDNU ŽELJU!

Showbizz

ZAMOLIO ME DA URADIM OVO ZA NJEGA! Potresna ispovest Bekija Bekića o POSLEDNJEM susretu sa Rokvićem: IMAO JE JEDNU ŽELJU!

Iznenadna smrt pevača Marinka Rokvića potresla je celu estradu. Marinko je bolovao kratko od teške bolesti, a kolege sa scene ne prestaju da pričaju o njemu i da se od njega opraštaju.

Beki Bekić, Marinkov prijatelj, ispričao je kako je izgledao poslednji susret njega i preminulog pevača, kao i šta ga je zamolio.

– Marinko, koji se bavio sportom, koji je bio stena od čoveka, uvek je bio aktiva, bio je i ostao gospodin pevač – ispričao je Beki za Kurir televiziju.

On se prsetio i poslednjeg susreta sa Marinkom, te je otkrio da je pesma poslednje što mu je pokojni pevač tražio.

– Sreli smo se na ručku, sastali smo se i malo pričali i tada mi je tražio pesmu. I rekao sam mu da je imam i otpevao sam mu. Njemu se to dopalo, međutim nešto se desilo, verovatno je bolest tada krenula i nažalost nije došlo do realizacije – priseća se Beki i napominje da je Marinko za njega ostao gospodin od pevača i gospodin od čoveka.

– Pamtiću ga kao dobrog čoveka i gospodina. Ranije kada sam ga gledao na televiziji svi smo mi mislili da je kao zvezda i nadmen, međutim, on je bio potpuno suprotno. Toliko je bio jednostavan, a opet gospodin. Uživao je i da se šali, a u svemu je imao mere – priseća se Beki.

Da podsetimo, Marinko Rokvić preminuo je od raka pankreasa, a komemoracija i sahrana legendarnog pevača narodne muzike biće u četvrtak, 11. novembra u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju, u 14.30.  (Kurir.rs)