Zavirite u raskošnu vilu Draška Stanivukovića: ZLATNE STEPENICE I PLOČICE ostavljaju bez daha, A TEK DA VIDITE OVAJ DETALJ (FOTO)

Svijet

Zavirite u raskošnu vilu Draška Stanivukovića: ZLATNE STEPENICE I PLOČICE ostavljaju bez daha, A TEK DA VIDITE OVAJ DETALJ (FOTO)

On je jednom otkrio da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, u žiži je javnosti otkako je Jovana Jeremić otkrila da jedna pjevačica u tajnoj vezi s političarem, ali to nije jedina stvar zbog koje on privlači pažnju.

Naime, uporedo s interesovanjem za vezu, vlada i interesovanje za milionsku vilu u kojoj živi Draško. Luksuzna vila, za koju agenti za nekretnine tvrde da vrijedi najmanje nekoliko miliona maraka, nalazi se u banjalučkom naselju Petrićevac, uz Zapadni tranzit.

Ona je u vlasništvu Stanivukovićevog oca, koji se bavi privatnim biznisom, a javnost je imala prilike da vidi kako izgleda kada je pjevačica Goga Sekulić u njoj snimila spot.

U prostoriji za proslave imaju unikatni namještaj – čuveni Zmijanjski vez, dok se gore nalaze umjetnička djela, te pločice rađene sa detaljima čistog 24-karatnog zlata. Tu su i brojne ikone i porodične fotografije.

On je jednom otkrio da je njihova porodična kuća, prema nekim istraživanjima, najfotografisaniji objekat u Banjaluci. (novi.ba)