Muž je tražio razvod, a onda uradio nešto što ju je šokiralo: “Spakovao se i otišao na naš medeni mjesec sa mojom najboljom prijateljicom”

Ispovijesti

Muž je tražio razvod, a onda uradio nešto što ju je šokiralo: “Spakovao se i otišao na naš medeni mjesec sa mojom najboljom prijateljicom”

Ketrin nije mogla da vjeruje kada joj je muž saopštio da želi da prekine njihov petogodišnji brak…

Ketrin nije mogla da veruje kada joj je muž saopštio da želi da prekine njihov petogodišnji brak, ali ono što je uslijedilo ostavilo ju je bez riječi. Samo nekoliko sedmica ranije par je odlučio da počasti sebe novim “medenim mjesecom” i izbor je pao na luksuzni hotel o kojem su razmišljali već neko vrijeme.

Tim je rekao Ketrin kako će rezervisati sobu iste večeri, kada se vrati sa posla, ali kada je ona stigla kući, primijetila je da je njen suprug drugačiji nego inače. Nije bio uzbuđen, niti srećan, a umjesto potvrde o rezervaciji saopštio joj je da želi razvod, prenosi “Miror”.

– Sve mi se zavrtjelo, ali sjećam se njegovog lica i koliko je bio nervozan. Bila sam tako šokirana, ali znam da sam ga pitala “zbog čega”, a on je prilično hladno odgovorio: “Jer vidim da nisam zaljubljen u tebe i mislim da ovaj brak neće uspjeti” – ispričala je Ketrin.

Ni ona, niti uža porodica nisu mogli da povjeruju šta se dešava i zbog čega je Tim promijenio mišljenje o njihovom braku. Onda, stvari su iz loših prerasle u još gore, kada je Ketrin primijetila da su njeni prijatelji počeli čudno da se ponašaju i izostavljaju je sa okupljanja i događaja.

Nakon što se dobro isplakala odlučila je da pozove prijatelja koji je bio u sličnoj situaciji na doručak, ali kada je stigla na dogovoreno mjesto tamo je bilo još dvoje njihovih bliskih prijatelja.

– Sjećam se da je moja najbolja prijateljica izgledala umorno i nervozno i rekla da moraju nešto da mi kaže i da će to biti poprilično loše vijesti za mene – prisjeća se.

Kako se ispostavilo, njihova treća najbolja prijateljica bila je u vezi sa Timom. Iznenađena i očajna Ketrin pokušala je da stupi u kontakt sa njom, ali pošto odgovora nije bilo, potražila ju je na poslu. Njene kolege saopštile su joj da je na putovanju i Ketrin je odmah sinulo – otišli su na medeni mjesec na kojem je trebalo ona da bude.

Objava na društvenim mrežama potvrdila je sumnje, ali nakon povratka zaljubljenog para sa putovanja, bila je odlučna da se suoči sa njima. Prilikom susreta rekli su da su započeli vezu tek nakon razvoda od Ketrin, ali ona im jednostavno nije vjerovala.

Dvije godine kasnije, kako je ispričala nakon što je podijelila svoje iskustvo, Tim i najbolja Ketrinina prijateljica još uvijek su u vezi, ali na sreću Ketrin je uspjela da prevaziđe osjećanja koja je imala prema bivšem suprugu i oporavi se od izdaje koja joj se dogodila, piše “Srbija Danas“. (haber.ba)