Nikad viđena fotografija Marinka Rokvića! Pjevačeva snajka rasplakala sve: U vašu kuću sam ušla sa 16 godina i doživjela poštovanje!

Showbizz

Nikad viđena fotografija Marinka Rokvića! Pjevačeva snajka rasplakala sve: U vašu kuću sam ušla sa 16 godina i doživjela poštovanje!

Pjevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra u 68. godini nakon duge i teške bolesti.

Vijest o njegovoj smrti duboko je pogodila članove njegove porodice, ali i mnogobrojne kolege i prijatelje. On je sahranjen Novom bežanijskom groblju, a dan nakon sahrane, njegovi najbliži oglasili su se na društvenim mrežama emotivnim porukama.

Marinkova snajka, Sara Rokvić na svom Instagramu podijelila je nikad viđenu fotografiju pjevača.

– U njegovu kuću ušla sam kada mi je bilo 16 godina. Narednih 17, od njega sam doživjela samo ljubav i poštovanje, bez ijednog jedinog izuzetka. Stub naše porodice uvijek je bio podrška, pomoć i vjetar u leđa. Veliki učitelj kako treba ići kroz život. Mnogo sam naučila. Kako treba poštovati druge, pomagati onima kojima je potrebno, a prije svega vrlo voditi računa i o sebi. Kako treba raditi ono što voliš, biti uporan, imati samopouzdanja, truditi se, izgarati za svoju strast, ali nenametljivo i na svoj način. Tražiti kvalitet, i ne pristajati na manje, uvijek oprostiti i biti čovjek koji svima otvara svoja vrata i ruke. Kako uvijek imati na umu da je porodica najvažnija i držati je se čvrsto. Kako biti hrabar, snažan umom, veliki optimista, dostojanstven, čist u duši i podignute glave. (ekskluziva.ba)