Kada vidite kako ovaj muškarac hrani svoju ćerku – ZGROZIĆETE se: “Kažu da sam NENORMALAN”

Ispovijesti

Kada vidite kako ovaj muškarac hrani svoju ćerku – ZGROZIĆETE se: “Kažu da sam NENORMALAN”

Jedan anonimni muškarac je doslovno zgrozio ljude svojim postupkom. Naime, on za hranjenje svoje ćerke koristi istu posudu kojom hrani i mačku.

Deleći svoju priču anonimno, on je rekao da je njegova ćerka upravo prešla na čvrstu hranu i da joj je svaki obrok serviran u maloj činiji, kojih imaju niz.

Međutim, on i njegova partnerka su nedavno dobili i mače, a kada je servirao hranu za ljubimca koristio bi jednu od činija.

Posle svakog obroka, oprao bi činije i vraćao ih u orman, mešajući činiju za mačke i činiju za bebu – i nije video problem u tome.

Obraćajući se na Reditu, on je rekao:

– Moja svastika je došla u posetu ove nedelje, bila je na večeri, pa me je videla kako hranim svoju ćerku iz jedne činije, a kasnije je videla da stavljam „istu“ činiju za mačku i stvarno se naljutila na mene, govoreći da sam odvratan, aljkav i slično – rekao je on i dodao:

– Objasnio sam da to nije ista činija, uvek koristim istu za mačku, ali izgleda da nije vredelo. Rekla je da stavljam ćerku i mačku na isti nivo. Uvukla je u celu priču i neke druge ljude i zajedničke prijatelje i sada svi govore da sam ja nenormalan što se prema mački ponašam isto kao i prema svojoj ćerki – istakao je on. (objektiv.rs)