Moj dečko spava sa 40 godina starijom ženom, a kad sam još videla ŠTA sve ima u telefonu, zgranula sam se

Ispovijesti

Moj dečko spava sa 40 godina starijom ženom, a kad sam još videla ŠTA sve ima u telefonu, zgranula sam se

Jedna Britanka je podelila svoju priču terapeutu za se*sualne odnose Deidre Sanders i rekla kako je zabrinuta zbog onoga što radi njen dečko.

– Uhvatila sam svog partnera kako koristi aplikacije za upoznavanje starijih žena. Čini mi se da on ima dve ličnosti – onu koju poznajem i tajnu ličnost koju ja ne znam – rekla je ona.

– On je muškarac od 30 godina i preselio se kod mene kada je počela pandemija. Zabavljali smo se šest meseci pre toga. Ja imam 32 godine.

– U početku je sve bilo sjajno, ali onda je strast nestala. Počeo je da bude tajnovit u vezi sa svojim telefonom. Jednog popodneva izašao je sa jednom od tih žena, a telefon je ostavio sa strane.

– Pratila sam ga i otkrila da ima aplikacije za najmanje šest sajtova za upoznavanje – rekla je ona i nastavila:

– Sajtovi su pokazali da je tražio “zabavu” sa ženama u pedesetim i šezdesetim godinama, a onda sam našla poruke na tom sajtu pomoću kojih sam otkrila da je već vodio ljubav sa ženom koja ima 70 godina. Osećam se izdano. Da li on više voli s*ks sa starijim ženama od mene? Da li gubim vreme sa njim?

Odgovor terapeuta:

On ima stranu ličnosti za koju niste bili ni svesni, ali bez obzira na to da li ga interesuju mlađe ili starije žene, on vas je izdao. Ako se ne suočite sa njim, to će učiniti da se osećate još lošije.

Nađite pogodan trenutak da kažete da osećate da stvari više nisu iste. Spomenite da ste videli aplikaciju za upoznavanje na njegovom telefonu. Saslušajte šta ima da vam kaže. (objektiv.rs)