OVAKO JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Zahvaljujući ovom napitku je liniju dovela do savršenstva!

Showbizz

OVAKO JE SNEŽANA ĐURIŠIĆ SMRŠALA 20 KILOGRAMA: Zahvaljujući ovom napitku je liniju dovela do savršenstva!

Pjevačica danas ima 62 godine i ne krije tajnu svog dobrog izgleda i metode kako je smršala čak 21 kilogram za samo dva mjeseca.

Naime, tokom jednog televizijskog gostovanja, Snežana Đurišić je otvorila dušu i priznala da je tajna njenog brzog gubitka kilograma samo jedan napitak – sok od lubenice. Iako im trenutno nije sezona, lubenice su dostupne u svim većim marketima.

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva mjeseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih i tako smršala 21 kilogram – otkrila je ova pjevačica.

Uz to, kako je objasnila imala je redovne fizičke aktivnosti, odnosno treninge dva do tri puta nedeljno i da uz to, uvijek vodi računa da je u odličnoj kondiciji. Ipak, tom prilikom otkrila je da zbog previše obaveza ne stiže baš uvijek zdravo da se hrani, kao i da je slaba na slatkiše.

– Znam da budem disciplinovana i da po potrebi praktikujem neki poseban režim ishrane – tvrdi Đurišićka. – Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbjegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima, prenosi Stil. (haber.ba)