Uhvatio ženu kako ga VARA sa nekoliko muškaraca u isto vreme: Usledio je njen ŠOKANTAN potez

Ispovijesti

Uhvatio ženu kako ga VARA sa nekoliko muškaraca u isto vreme: Usledio je njen ŠOKANTAN potez

Setova žena je odjednom počela sve duže da ostaje napolju i sve češće se nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama i uveravala ga da je zaglavila s prijateljima.

Setu Megovu (33) iz Valdoste u SAD-u svet se srušio u trenu. Sve u što je verovao raspršilo se kao pesak na vetru. Shvatio je da je njegova idilična porodica obična laž.

Naime, jedne večeri ugledao je upaljeni računar sa otvorenim Fejsbuk profilom supruge Krisi. Nešto mu nije dalo mira i krenuo je proveriti njene poruke. Ono što je tamo pronašao nije očekivao ni u najcrnjem scenariju – supruga ga vara, ali ne s jednim muškarcem, već sa više njih.

Pred očima mu je proleteo njihov desetogodišnji brak, rođenje četvoro dece… Prisetio se kako su osam godina živeli lepim porodičnim životom, bili su srećni, barem se tako njemu činilo. Međutim, poslednje dve godine Krisi kao da više nije bila onakva žena kakva je bila pre, promenila se. Komunikacije među njima je nestalo, ostajala je napolju sve duže, ponekad celu noć nije došla kući.

Među porukama na Fejsbuku bilo je i onih po kojima je shvatio da se s jednim muškarcem viđa već godinu dana. Bio je skrhan. Svoje neugodno iskustvo opisao je na blogu Love What Matters.

– Ja sam samo dečko koji je bio oženjen najboljom prijateljicom deset godina i koji je otkrio da ga ona vara sa više muškaraca. To je dovelo do kraja našeg braka. Imamo osam predivnih godina iza sebe i dve koje su bile kao iz pakla – napisao je.

Pokušavao je da shvati zašto ga je varala pa je razloge čak pronalazio u tome što je patila od postporođajne depresije te je počela s nekim lakšim zavisnostima. Nije spomenuo da li se radilo o alkoholu ili lakšim drogama. Prisetio se kako su se upoznali.

– Imali smo spokojan odnos ispunjen radošću i poverenjem. Zaljubili smo se i venčali kada samo imali 19 godina. Zajedno smo završili fakultet, krenuli u avanture, volontirali zajedno… Dobili smo četvoro divne dece, kupili smo kuću, imali smo izuzetno zdravu fizičku intimnost. Podržavali smo jedno drugo u snovima – ispričao je.

– Nakon osam godina i četvoro dece, počeo sam osećati da nešto nije u redu. U početku sam verovao da je to zbog stresa na poslu, puno dece i nove kuće. Pokušao sam s njom da sednem i razgovaram, ali to je bilo izuzetno teško. Zanimalo me je gde odlazi noću, alo ona je izbegavala da odgovori – nastavio je.

Počela je, kaže, odjednom da sve duže ostaje napolju i sve češće se nije vraćala kući do jutra. Promenila je lozinke na društvenim mrežama. Uveravala ga je da je ‘zaglavila s prijateljima’.

– Pokušavala je da prikrije tragove. Kod kuće je zaključavala telefon, plaćala je stvari gotovinom kako ne bih ušao u trag preljuba na osnovu izveštaja iz banke. Priznajem, razum mi je govorio da nešto nije kako treba, no tada sam još imao poverenja u nju. Srce mi je nekako govorilo da me ona ne bi prevarila i da paničim bez veze. Ali, nije bilo tako – rekao je.

Kaže da ga je najviše zabolelo kada je shvatio da s ljubavnikom, sa kojim je bila u vezi godinu dana, nije samo zbog se*sa, već se i zaljubila u njega.

– Dala mu je svoje srce, to me najviše zabolelo. Kad se samo setim koliko sam joj vjerovao i trudio se olakšati joj život. Dizao sam se po noći i nosio naše bebe na prsa, potom ih držao da podrignu i stavljao ih nazad na spavanje. Pazio sam da se ona odmara. Osećam se izdano i slomljeno – prisetio se.

– Rekla mi je da sam ja dobar čovek, ali da je ona ta koja se promenila. Rekla mi je da je pustim da nastavi sa svojim životom i da to savetuje i meni. Sada su mi deca prioritet u životu – dodao je.

Njegova sad već bivša supruga je na Fejsbuku promenila status i navela je sada u vezi sa ženom, prenosi Daily Mail. (objektiv.rs)