Brena mi nije svekrva, sve sama finansiram: Priji preko glave priča da ne bi uspjela bez Živojinovića!

Showbizz

Brena mi nije svekrva, sve sama finansiram: Priji preko glave priča da ne bi uspjela bez Živojinovića!

Pjevačica Aleksandra Prijović i Lepa Brena oduvijek su imale sjajan odnos, ali u posljednje vrijeme javnost spekuliše kako se sada slažu.

Aleksandra ne voli često da govori o privatnom životu, ali je ispričala da joj koleginice ne praštaju što se udala za Filipa Živojinovića. Takođe, nerijetko joj pripisuju da je je svoju karijeru digla na viši nivo zahvaljujući Breni i Filipu.

“Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspjehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspjela. Akcenat je uvijek na njemu, bez obzira na to što sve pjesme i spotove sama finansiram”, rekla je Aleksandra Prijović.

Ona je zatim odlučila da razjasni neke stvari, pa je otkrila da njena svekrva nije Lepa Brena.

“Moram, prije svega, da kažem da meni nije svekrva Lepa Brena nego Filipova majka Zorica”, rekla je Aleksandra, a onda dodala:

“Brena je jedna divna žena koja brine o porodici i mnogo je dobar čovjek”, zaključila je Aleksandra i istakla da sa Brenom i Bobom ima divan odnos. (ekskluziva.ba)