Razvedi se da ne bi sa ženom dijelio nagradu: Mia Borisavljević dala savjet Dejanu!

Showbizz

Razvedi se da ne bi sa ženom dijelio nagradu: Mia Borisavljević dala savjet Dejanu!

Zadrugovizija će svakako ostati upamćena po brojnim skandalima i komentarima, a jedan od njih je i svakako komentar Mie Borisavljević upućen Dejanu nakon njegovog nastupa.

Naime, kada su uslijedili komentari stručnog žirija, pjevačica nije mogla, a da ne prokomentariše aktuelnu situaciju iako je istakla da nešto i ne prati rijaliti, ali je Dejanu javno stavila do znanja šta treba pod hitno da uradi.

– Dejane, kada si već spomenuo da želiš razvod, a i logično je jer te je javno prevarila, bolje ti to rješavaj odmah prije pobjede jer ćeš osvojiti prvo mjesto ja mislim, ljudi vole žrtve. Sređuj to okončanje da ne bi morao sa njom da dijeliš nagradu na pola, jer ste tu imovinu stekli u braku – bila je brutalna Mia, a ovaj njen komentar naišao je na gromoglasan aplauz među publikom i zadrugarima.

Dalila je u nevjerici iz bekstejdža slušala šta mu pjevačica priča i htjela da pukne od muke, ali ju je ljubavnik smirivao očigledno bezuspješno jer je u toku današnjeg dana osula žestoku paljbu po tom istom žiriju koji nije rekao nijednu negativnu riječ za nju i preljubu, a mogli su. (ekskluziva.ba)