Nikad se nisu videli, ali to ih nije sprečilo da se VENČAJU: Ovako izgleda njihov brak na neviđeno

Ispovijesti

Nikad se nisu videli, ali to ih nije sprečilo da se VENČAJU: Ovako izgleda njihov brak na neviđeno

Počeli su da se dopisuju za vreme pandemije

Novopečeni par Ajs (26) i Darin (24), koji se nikad nisu upoznali, niti uživo sreli, venčali su se preko Zoom aplikacije nakon što su se dugo dopisivali.

Počeli su da se dopisuju za vreme pandemije i na neviđeno “bili u vezi”, a sve je počelo tako što je Ajs najpre razgovarala sa ženom po imenu Kenda (56) iz Detroita, koja joj je predstavila sina Darina.

Majka je rekla da je njen sin približnih godina sa Ajs i da bi voleo da ćaska sa nekim iz Evrope, nakon čega su zaista ušli u konverzaciju.

Daren je 21. maja ove godine zaprosio Ajs, iako je nikad nije video, a 19. avgusta postali su muž i žena.

– Ni za milion godina ne bih mogla da zamislim da će mi se ovo dogoditi. kad smo prošle godine počeli da se dopisujemo, mislim da ovo niko od nas nije očekivao. Sada smo u braku potpuno legalno i zvanično, još ne mogu da verujem. Mi se zaista volimo – navela je Ajs, 26-godišnja higijeničarka iz Lankastera.

Ona je otkrila da je tokom pandemije tražila drugaricu za dopisivanje i da je naletela na stariju ženu, za koju se ispostavilo da joj je postala svekrva.

Njih dvoje se i dalje nisu videli zbog epidemioloških mera, a muž i žena strpljivo čekaju na prvo viđenje. (objektiv.rs)