NOVI KARAMBOL DALILE I CARA! Posle Dejana, ispesničila Filipa po glavi, kukao da mu je SLOMILA MALI PRST, a onda se POKUPILA

Showbizz

NOVI KARAMBOL DALILE I CARA! Posle Dejana, ispesničila Filipa po glavi, kukao da mu je SLOMILA MALI PRST, a onda se POKUPILA

Filip Car i Dalila Dragojević nastavili su raspravu u hotelu. Car je u jendom momentu prebacio Dalili druženje sa Markom Osmakčićem i njih dvoje su se još više posvđali.

– Ma daj pijana idi pij vino kako kad si muvala Osmakčića – rekao je Car kada je Dalila krenula da ga udara.

– Mrš iz kreveta, izlazi napolje. Smeće jedno – vikala je Dalila i udarala Cara koji je kukao kako će mu Dalila slomiti mali prst.

– Nakon toga, Car je legao na Dalilu i krenuo da je ljubi a ona mu je lupala šamare i molila ga da se skloni od nje.

– Ti si bolestan – rekla je Dalila.

– Ti si bolesnija, totalno si poludela. Osatvila si muža zbog mene, a onda meni svom dećku prićaš o drugim momcima – rekao je Car.

– Je*o te moj muž, ostavi me na miru više, ne mogu da te gledam idem da spavam u sobu, ne želim da te gledam – vikala je Dalila.

– Je*ote Dejan – rekao je Car. – Jeste me je*ao ali neće više – dodala je Dalia. – Sada bi da te je*e Osmakčić – nastavio je Car.

– Ti i ja nismo zajedno, ti mene uznemiravaš, ne daš mi da dišem, neću da spavam sa tobom – vikala je Dalila.

– Jesi ti spremna posle svega da odeš iz sobe, sada kada sam ja došao ovde da spavam – rekao je Car.

– Jesam spremna sam, jer ne mogu da te gledam više, ni da te slušam – rekla je Dalila i legla da spava, a Car je otišao u kupatilo.

– Obraz je obraz, a đon je đon – rekao je Car.

– Ne želim da spavam sa tobom, makni mi se, spavaću na dvosedu – rekla je Dalila. – Lakše mi bi bilo da spavaš kod Osmakčića nego tu – rekao je Car. – Gađala bih te sa ovim stvarima, ali mi je čao i toga malo što mi je ostalo – govorila je Dalila.

– Ti mene samo napadaš i vređaš tako nisko – dodala je ona. – Ma šalim se – rekao je. (kurir.rs)