SAŠA POPOVIĆ SASTAVIO TESTAMENT: Evo kome će ostaviti svu IMOVINU I MILIONE, neće djeci

Showbizz

SAŠA POPOVIĆ SASTAVIO TESTAMENT: Evo kome će ostaviti svu IMOVINU I MILIONE, neće djeci

Biznismen Saša Popović je, prema pisanju medija, odlučio da uz pomoć advokata sastavi testament u kojem je naznačio kome ostavlja svu svoju imovinu.

Kako piše “Scandal”, od kada je Saša Popović prodao svoje dionice “Granda” počeo je da ulaže u različite poslove i sa svojom suprugom pokrenuo je čak nekoliko delatnosti, koje će njihovoj deci obezbediti bolju budućnost.

Ipak, svjestan vremena u kome živimo, Saša je navodno sastavio testament, kako bi na vreme osigurao svoju porodicu.

– Sale se konsultovao sa svojim advokatom i riješio da ipak sve ostavi Suzani. Ona je mlađa od njega petnaest godina, ali on u nju ima najviše povjerenja i siguran je da će ona znati da se snađe sa svom imovinom koju posjeduju – tvrdi izvor pomenutog lista i dodaje:

– Ima on povjerenja i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina kog je odgajao kao da je njegov. Ali opet je riješen da sve prepusti Suzani, za koju vjeruje da će sve dalje podijeliti po savjesti i kako bi i on. Svakako ne misli on da mu se bliži kraj, samo je svjestan vremena u kome živimo i da je potrebno da i to riješi, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže. Ali pred njima dvoma je tek život i planovi.

Suzana Jovanović će, kako se navodi, nakon što testament i zvanično bude sastavljen, biti bogatija za nekoliko miliona, ali kako su ona i Saša u skladnom braku, ne osvrće se na to, već svoju pažnju posvećuje suprugu i trudi se da zajedno uživaju u svakom novom danu. prneosi “Novi“. (haber.ba)