Ana porodila ženu u gradskom prevozu: Kada je vozač čuo šta se dešava, odmah je uradio ovo

Zanimljivosti

Ana porodila ženu u gradskom prevozu: Kada je vozač čuo šta se dešava, odmah je uradio ovo

Neverovatne vesti stižu iz kolumbijskog grada Santa Marta, kada je žena po imenu Džesika na svet donela svoju devojčicu i to u gradskom prevozu.

Ona je u tom trenutku bila putnica, a trudove je iznenada počela da oseća i beba je već počela da izlazi iz utrobe.

Srećom, u autobusu je bila medicinska sestra Ana Morales koja je maksimalno pomogla da sve bude kako treba u ovakvim uslovima.

Kada je vozač saznao šta se dešava, odmah je doneo odluku da promeni rutu vožnje i hitno se uputi do najbližeg doma zdravlja.

– Bili smo u autobusu i u tim trenucima smo išli preko mosta Mamatokom kada je mlada žena počela da jauče i žalila se da ne može više da izdrži. Vozač je stao, a ja sam ustala, oslobodila mesto kako bi ona imala više prostora. U tom trenutku beba je već virila i ja sam je prihvatila u rukama. Hvala Bogu, sve je prošlo dobro – navela je Ana Morales za Kalle Blue Radio.

Ona je dodala kako porođaj nije dugo trajao jer je beba praktično bila već napolju, ali da je najviše strahovala zbog higijenskih uslova u tom trenutku.

Vozač Vaiber Karaskal kazao je da je srećan zbog žene i njegove bebe i da mu je neizmerno drago da je sve prošlo kako treba i što je i on imao doprinos u ovoj priči.

– Čim je beba izašla, odstupio sam od standardne rute vožnje, već sam se uputio ka bolnici, kako bi lekari odmah mogli da preuzmu majku i bebu posle porođaja u neuobičajenim uslovima. Ovo se ne viđa svaki dan i to je nešto što teško može da se opiše – naveo je Karaskal. (objektiv.rs)