Dalilin otac bijesan: Ne može ona da odlučuje šta će s kućom, nek plati Dejanu njegovu polovinu i onda je zadrži!

Showbizz

Dalilin otac bijesan: Ne može ona da odlučuje šta će s kućom, nek plati Dejanu njegovu polovinu i onda je zadrži!

Dalila Dragojević istakla je u rijalitiju kako će kuću u Gornjem Šepku zadržati za sebe i da je neće dati Dejanu Dragojeviću.

Naime, ona ima u planu da od kuće sebi napravi vikendicu, međutim Dalila nije upućena u to da je njen otac bio izričit u tome da će se kuća nakon prevare prepisati Dejanu.

Huso Mujić se sada oglasio za Blic i istakao da Dalila ne može da odlučuje sama:

– Ne može Dalila tek tako da odlučuje šta će uraditi sa tom kućom. Postoje advokati i pravnici koji će presuditi kome će kuća pripasti. Jedino može da dobije pola kuće, ali cijelu ne. Ja i dalje stojim iza toga – kaže Huso i dodaje:

– Ako želi cijelu kuću, neka izvoli da plati Dejanu polovinu kuće i neka je zadrži za sebe. Ona hoće cijelu kuću, a da njen supružnik ne dobije ništa? To je sramota – oštro poručuje Huso.

Kako su Dejan i Dalila potpisali papire za razvod braka, Mujić smatra da je jako ružno da se tome raduje porodica Dejana Dragojevića.

– Vidio sam da se David i njegova porodica raduju što su se oslobodili Dalile. Moja kćerka jeste najgora i svašta je uradila, ali kako ih nije sramota da se raduju tuđoj nesreći? Gdje je taj isti David bio prethodnih pet godina dok su oni živjeli u Gornjem Šepku. Što im porodica nije dala krov nad glavom? Gledali smo Dejana ovdje kao malo vode na dlanu, a oni opisuju da mu je u Gornjem Šepku bilo kao u logoru. Sramota! Neka budu pošteni i neka kažu kako stoje stvari – zaključuje iznervirano Huso Mujić. (ekskluziva.ba)