Dejan je svima postao dobar jer je žrtva u narodu, niko nije toliko jadan: Miki opleo po Dragojeviću!

Showbizz

Dejan je svima postao dobar jer je žrtva u narodu, niko nije toliko jadan: Miki opleo po Dragojeviću!

Miki Đuričić upao je kod Dalile Dragojević i Filipa Cara kako bi komentarisao aktuelne teme iz Zadruge, a nije štedio ni Dejana Dragojevića.

– Dejan je postao drug sa svima nama, da ste ostali zajedno, većinu žena bi nazivao k..vama, n..komankama. Postao im je dobar silom prilika, jer je u narodu sad žrtva. Ne, to je isti onaj Dejan koji vas je nazivao k..vama – rekao je Miki.

– Ja sam rekao da bi im ostao noćna mora – dodao je Car.

– On i dalje sve to isto misli – istakla je Dalila.

– A u aprilu, kad ga svi budu napadali, ja ću ga braniti. Neću sad, iako mi je žao čovjeka. Nekako, imam osjećaj kroz ove rijalitije, kad god je neko bio tako jadan, nije bio toliko. Nema ovdje nevinih – pričao je Miki.

– Samo ne treba ovdje da ga ona napada – dodao je Car.

– Ja sam od starta bio protiv vaše veze, a oni su ćutali, kako biste se vi smuvali, da vi vas napadali. Ko vas tješI? Najveći napadači vaše veze. Kao moralne gromade…. E, to mene j..e… Najlakše je moralisati. Vidi, da si bezobrazna, bezobrazna si kao kera. Ali jedva su čekali da se vas dvoje smuvate. I sad ustaje kao Rešićka: “Grujo, zamisli kako je tvojoj ženi” – govorio je Đuričić.

– Kažu da je Dejan dao 100 dinara njoj i Mimi kad su se poljubili – istakla je Dalila.

– Došao da im čestita – dodao je Car.

– Vidi, Sandru što ne volim… – pričao je Miki.

– A prošle godine jedva čekala da se Tara i Ša smuvaju. Ona sad pere sebe za prošlu sezonu. Uz Dejana je da se pere za prošlu godinu, jer je prošle godine katastrofu napravila – pričao je Filip. (ekskluziva.ba)