“Ništa nije znala”: Varao suprugu OSAM godina, pa otkrio ženama KAKO da prepoznaju takve kao što je on

Ispovijesti

“Ništa nije znala”: Varao suprugu OSAM godina, pa otkrio ženama KAKO da prepoznaju takve kao što je on

Tvrdi da se neverni muškarci kao što je on po ovim sitnicama uvek mogu videti

Ben Tejlor, koji sebe odavno naziva “neprevaziđenim narcisom” priznao je na TikToku da se razvodi od supruge, kao i da mu nije krivo zbog toga jer je i zaslužio takav epilog.

U neobičnom snimku koji je pogledalo više miliona ljudi, Ben je otkrio da je suprugu varao čak osam godina braka, a da ona ništa nije znala. Pritom je priznao da ju je veoma voleo, ali da nije mogao protiv svoje problematične prirode.

– Oduvek sam znao da sam drugačiji od ostalih muškaraca. Još od perioda adolescencije najviše mi je prijalo kad mi se drugarice dive, kada žele da me dodirnu, da budu u mom društvu. Postao sam veliki egomanijak koji nije prezao od toga da ni svoju suprugu vara konstantno sa drugim ženama, samo da bih i od njih dobijao nežnost i pažnju – kaže Ben koji danas na društvenim mrežama pomaže lepšem polu da prepozna da li su muškarci pored njih eventualno neverni.

Ben ističe da je i pre ulaska u brak znao da iste večeri iz jedne uđe u drugu vezu, a onda otkriva šta je radio supruzi i kako da druge žene prepoznaju varalice.

– Ništa nije znala punih osam godina. Ne bi ni saznala da joj ja to nisam rekao. Prvo sam dva najbolja prijatelja uvukao u svoje vanbračne epizode kako bih obezbedio sebi alibi. Potom sam nabavio drugi telefon koji sam držao u garaži, daleko od očiju supruge. Počeo sam da ‘treniram’, a zapravo sam umesto u teretanu išao kod drugih žena. Uvek bih se tuširao kod njih posle odnosa da ne pokupim mirise parfema. Do dolaska kući preslišavao sam se koje su nam aktuelne, dnevne teme u kući i podsećao sam se šta mi je sve žena radila, da bih izgledao posvećeno. Ništa od naših svakodnevnih rutina nisam narušavao, da me ne bi otkrila. Išli smo u bioskop, šetnje pored reke. Tajni telefon nikad nisam nosio sa sobom. Druge žene kad bi poželele nešto više sa mnom, završavao bih s njima. Posle odnosa sa drugim ženama, praktikovao sam da ih ne vidim po nekoliko dana da bi mi se vratila želja prema mojoj supruzi, da ne bi primetila da sam se*sualno ispunjen i bez nje – ispričao je između ostalog Ben.

Na kraju je sve priznao supruzi.

– Osam godina mučila me je griža savesti, ali protiv svoje narcističke prirode nisam mogao. Rekao sam joj da ode od mene i pronađe nekog drugog jer je isuviše dobra osoba da bih joj to dalje priređivao. Potom sam joj ispričao sve šta sam radio i kako sam krio od nje da je varam – rekao je Ben, koji je istakao da je posle razvoda išao na terapije za “spuštanje ega” odnosno poremećaj ponašanja. (objektiv.rs)