Svekar i svekrva joj se oduvek mešaju u život, a zbog ovih neumesnih reči zabranila im je da viđaju decu

Ispovijesti

Svekar i svekrva joj se oduvek mešaju u život, a zbog ovih neumesnih reči zabranila im je da viđaju decu

Uvek bi im prećutala iz poštovanja, ali posle ovoga više nije mogla

Porodični odnosi nisu uvek idealni, a postoje situacije u kojima akteri preteraju i nateraju voljene da preduzmu radikalne mere.

Tako nešto uradila je i žena po imenu Arijel, koja je svekru i svekrvi zabranila da viđaju njenu decu zbog konstantnih uvreda, kako na njihov račun, tako i na račun snahe.

Majka navodi da su glavni okidač za tu odluku bili oštri napadi na račun odeće i fizičkog izgleda, a prekipelo joj je kad joj je svekar rekao za dete da je debelo i da ima veliki stomak.

Arijel navodi da bi je svekar i svekrva ljubazno primili kad bi došla u posetu, ali posle kraćeg prijatnog razgovora, uvek bi usledile kritike koje bi se odnosile na decu, odnosno na dve ćerke tinejdžerke.

– Svekar i svekrva bi jednog dana kritikovali ćerkinu frizuru, drugog dana fizički izgled i način oblačenja. Primedbe su bile kontinuirane, ali nisam intervenisala kako bih izbegla porodični spor i svađu. Jednom prilikom su mi napali ćerku zbog suknje koja “nije odgovarala njenoj kilaži” i gotovo da su mi naređivali da joj kupim prikladnu odeću – kazala je ogorčena majka.

No, kada je devojčicin deda rekao za starije dete da ima veliki stomak, to je bio okidač posle kog je Arijel donela drastičnu odluku, prenosi Cronica.

– Više ih nećemo posećivati kako bismo izbegli neprijatnosti. Moram da očuvem mentalno zdravlje svoje dece. Nikako ne želim da im baba i deda nabijaju komplekse i da nastave da nas konstantno nerviraju – kazala je ona.

Mnogi su nad društvenim mrežama podržali Arijel da ukloni roditelje svog muža iz života dece kako ne bi stvarali toksičnu atmosferu i odnose. (objektiv.rs)