ZATRUDNELA, A NE ZNA KO JE OTAC DETETA: Neverstvo joj došlo GLAVE, za njen problem postoji samo 1 REŠENJE

Ispovijesti

ZATRUDNELA, A NE ZNA KO JE OTAC DETETA: Neverstvo joj došlo GLAVE, za njen problem postoji samo 1 REŠENJE

Međutim, ja sam u avgustu zatrudnela, ali je problem u tome što sam u to vreme imala aferu, preciznije se*s za jedno veče sa bivšim dečkom

Deidre je stručnjak za probleme i odnose u vezama, a ovoga puta obratila joj se žena koja ima više nego ozbiljan problem.

Moj dečko ima 37, a ja 30. godina, prošle godine dogovorili smo se da ćemo da radimo na tome da dobijemo bebu.

Dugo nismo imali sreće sa začećem, a on je mislio da je to zbog povrede koju je ranije imao. Međutim, ja sam u avgustu zatrudnela, ali je problem u tome što sam u to vreme imala aferu, preciznije seks za jedno veče sa bivšim dečkom.

Srela sam ga na festivalu, sve se desilo veoma brzo. Oduševio se kada me video, počeli smo da flertujemo, zatim je počela kiše. Otišli smo u moj šator, tamo smo se poljubili i sve ostalo dogodilo se potpuno spontano. Nismo imali ko*dom, pa ga je izvadio pre ejakulacije.

Drugarica koja je znala za moju aferu me zabrinula kada je rekla da je možda i moj bivši otac. Sada ne znam šta da radim.

Deidre je odogovorila: Ne mogu ti dati nikakve reči utehe, jer bez obzira što je izvadio pre vrhunca dešava se da muškarci izbacuju semenu tečnost i u toku odnosa, tako da je vrlo moguće da žena ostane trudna i na ovaj način.

Sačekaj da se dete rodi, a najbitnije je da dobro preračunaš kada si imala menstruaciju pre nego što si bila sa bivšim, da bi znala da li su to bili tvoji plodni dani. (espreso.co.rs)