DEČKO JE SPAVAO SA MOJOM SESTROM, NAPRAVIO JOJ JE I DETE: Zbog onog što je TRAŽILA od mene ustala sam I OTIŠLA

Zanimljivosti

DEČKO JE SPAVAO SA MOJOM SESTROM, NAPRAVIO JOJ JE I DETE: Zbog onog što je TRAŽILA od mene ustala sam I OTIŠLA

“Živeli smo zajedno tri godine. Bili smo ozbiljni sve do trenutka kad ga nisam videla u sobi sa mojom sestrom”, napisala je anonimna devojka

Devojka (25) je na društvenim mrežama otkrila da ju je dečko prevario s njenom sestrom koja je ubrzo s njim i zatrudnela.

Ona je sa svima podelila bolnu ispovest.

“Moj otac se oženio mojoj majkom moje polusestre kada sam imala četiri godine, a ona tri. Živele smo zajedno većinu života i porodica smo. Bile smo jako bliske. Kada je imala 14 godina obolela je od raka i bila je bolesna iduće dve godine. U međuvremenu se u potpunosti oporavila. Tokom tog razdoblja naši roditelji su postali previše zaštitnički nastrojeni”, napisala je anonimna devojka u objavi.

“Nisam išla na ples, a u druge zabavne aktivnosti trebalo je da uključim nju. Gotovo na sve ovo sam svojevoljno pristala, jedini izuzetak bilo je odustajanje od odbojke. Naljutila sam se zbog toga, ali ubrzo sam bila kažnjena. Mislim da je jedan emocionalni slom bio u redu s obzirom na okolnosti”, dodala je.

U nastavku je otkrila da je na fakultetu upoznala dečka Bena. Na trećoj godini postali su par, a nakon diplomiranja uselili su se u zajednički stan.

“Živeli smo zajedno tri godine. Bili smo ozbiljni sve do trenutka kad ga nisam videla u sobi sa mojom sestrom”, napisala je anonimna devojka.

Nakon toga je ostavila Bena i izbacila ga iz stana. Sestra joj se takođe izvinila za sve što se odvilo, nisam joj oprostila, a roditelji su se naljutili na mene. Roditelji su joj čak zapretili da više neće razgovarati s njom ako ne prihvati vezu svoje sestre i bivšeg dečka, uvereni kako je samo ljubomorna na nju.

“Izgleda kako moja sestra nije samo u vezi s Benom, već je četiri meseca trudna s njegovim detetom. To znači da su njih dvoje spavali duže nego što sam pretpostavljala. Moji roditelji svim silama žele da joj oprostim jer im upropašćavam iskustvo s prvim unučetom. Tako je, ja sam manje važna svojoj pomajci nego objavljivanje fotki ultrazvuka na Fejsbuku”, napisala je šokirana devojka.

Otkrila je da je razgovarala sa sestrom koja joj je rekla da bi volela da jedna drugoj ostanu u životima i nakon rođenja bebe.

“Rekla sam joj da više ne mogu biti u njenom životu. Ostavila sam je samu i uplakanu u klupi na parku. Osećala sam se kao najgora osoba na svetu”, napisala je u nastavku.

Roditeljima je objasnila da se oseća izdano i da će prekinuti kontakt s njima.

“Osjećam se usamljeno i loše, ali mislim da sam donela ispravnu odluku”, zaključila je devojka. (espreso.co.rs)