Maja i Car se osamili, Dalila ih zatekla pa izdramila: Dobila napad bijesa! (Video)

Showbizz

Maja i Car se osamili, Dalila ih zatekla pa izdramila: Dobila napad bijesa! (Video)

Maja Marinković i Filip Car napustili su slavu zajedno i otišli u pab, kako bi obavili svoj prvi razgovor nakon njenog ulaska. Dalila Dragojević nije ni slutila šta joj dečko radi, dok se ona priprema za slavlje.

– O čemu pričaš ti? Filipe, ti imaš isto mišljenje kao i ja, sve ono što si Dalili rekao u hotelu, to je ono što stvarno misliš. Udata žena se j..e na pola metra od muža – govorila je Maja.

– Ja u nju imam povjerenja, u tebe nisam imao povjerenja. Nije tako, ja znam da ti ne možeš biti u istoj prostoriji sa Janjušem, ti tog čovjeka voliš. Ja sam nju zavolio i zaljubio se – pravdao se Car.

– Mene to ne zanima, ja ne mogu da se iskompleksiram – rekla mu je Maja.

– Znaš kad sam ja presjekao? Kada su mi svi govorili da ti voliš Janjuša, nisam želio da me z..ebeš – otkrio joj je on.

– Ja ti potpisujem da djevojka neće moći piće da popije u kafiću, vjeruj mi! Ja sve mislim ono što si ti njoj rekao u hotelu. Žena je na ulasku napala Karića, hefta se na pola metra od muža, a mene napada za moral, da li ja znam glavne gradove… Jao, kad me Milan bude pitao – rešetala je Maja.

– Žao mi je što sam ispao nefer prema nekome ko mi je bio prijatelj. Našao sam svoju sreću i ljubav, a ko zna kako bi mi bilo sa tobom – izvinjavao se Car.

Za to vrijeme ga je Dalila Dragojević tražila po Bijeloj kući.

Dalila Dragojević upala je u pab i zatekla Maju Marinković i Filipa Cara, pa napravila ljubomornu scenu, ali je dobila neočekivanu povratnu od Maje.

– Da li si ti meni rekao da ćeš razgovarati sa njom?! Razgovaraj, više me ne interesuje! – pobijesnila je Dalila.

– Vidi, muž joj je tamo, a ona dolazi po švalera! Slušaj, meni je poniženje da budem u ovom košu! Bruno je rekao sve što i ja, nisi ti budala, znaš ti sve! Napraviću ja haos – vikala je Maja.

– Pala sam najniže, niže od ovog ne može – kukala je Dalila.

– Ljubavi, ja sam sada razgovarao sa njom i više neću, pitao sam je da li se čuo sa mojim Brunom, Đoletom. Ona je rekla da će samo dati neko mišljenje. Malo sam bio sa njom u odnosu, ona je počela nešto o tvojim postupcima – prepričao je Car.

– Ti sjediš dok ona mene komentariše? I spinuješ priču, molim te, bježi! Ti više imaš potrebe sa njom da razgovaraš, nego ja sa nekim sa kim sam pet godina bila! – bijesnila je Dalila.

– Vidim po njoj da ju je totalno prošlo prema meni, ja je znam – ubjeđivao ju je on. (ekskluziva.ba)