Pozvao policiju i rekao da mu je devojka izbodena 54 puta: Čim su pogledali snimak, srušio mu se svet

Svijet

Pozvao policiju i rekao da mu je devojka izbodena 54 puta: Čim su pogledali snimak, srušio mu se svet

Bio je posesivno ljubomoran

Jan Benet (38) koji se mesec dana zabavljao sa majkom dvoje dece Keri Vuli iz Vest Midlendsa, usmrtio je svoju partnerku nanevši joj 54 uboda nožem u trenutku besa usled ljubomorne scene.

On je nakon zločina pozvao policiju i prijavio da mu je devojka ubijena, a kad su istražitelji došli na lice mesta, rekao je da “nije želeo ništa da dira kako bi policija mogla autentično da izvrši uviđaj”.

Ipak, odali su ga snimci sa nadzornih kamera, a u ubistvo je umešana i njegova majka Linda (63) pošto su viđeni kako zajedno uništavaju dokaze i bacaju nož u plastičnoj kesi kojim je Vuli ubijena, prenosi Metro.

Pred sudom u Birmingemu konstatovano je kako je Benet pokušao da iscenira “savršeni zločin” kako niko ne bi posumnjao na njega, a za muškarca se navodi da je bio ljubomoran i posesivan.

Takođe se navodi da su Keri i Janbili u vezi mesec dana, a da se zločin dogodio nakon što ga je prvi put dovela svojoj kući.

– To je bilo ubistvo s predumišljajem, nameran i brutalan napad da se devojka ubije ili da joj se nanesu teške povrede. Keri Vuli zadobila je 54 ubodne rane oštrim predmetom, većinom u predelu vrata – navela je tužiteljka Kerolin Gudvin.

Ona sumnja da ovaj zločin nije učinjen samo sa jednim nožem, već sa dva.

– Devojka je zadobila i nekoliko povreda dok se branila, ali ubodi u vrat i u predelu glave bili su fatalni po njen život – dodala je. (objektiv.rs)