Mesecima sam sumnjala da me muž vara sa koleginicom: Konačno sam IZVUKLA ISTINU iz njega i saznala da 18 MESECI ŽIVIM U JEZIVOJ LAŽI

Ispovijesti

Mesecima sam sumnjala da me muž vara sa koleginicom: Konačno sam IZVUKLA ISTINU iz njega i saznala da 18 MESECI ŽIVIM U JEZIVOJ LAŽI

Cele godine sumnjam da me suprug vara, a moje sumnje su potvrđene pre devet dana, s tim što je prevara najmanje bolan deo.

Jedna mama sa foruma Mumsnet postavila je koleginicama forumašicama pitanje na koje je praktično nemoguće odgovoriti – da li da oprosti suprugu prevaru? U njenu priču upletena je mnogo veća izdaja od prevare, pa nije čudno što je izazvala toliko pažnje na internetu, a evo pitanja koje je mama postavila.

– Pre devet dana saznala sam da me suprug već 18 meseci vara sa koleginicom. Da stvar bude još gora, zatrudnela je sa njim. Trenutno je u trećem mesecu. On mi se zaklinje da ne želi nju, već mene. Suprug i ja imamo troje dece i on kaže da želi da sredi našu porodicu i naš odnos.

Mene ubeđuje da se prevara desila jer je on bio u nekom svom “mehuriću”, izolovan od mene. U to vreme smo imali poteškoća u braku, a ona je bila tu, obraćala pažnju na njega i pomagala mu da pobegne od realnog života. Rekao mi je da je u to vreme razmišljao da me ostavi, ali čim je saznao da je trudna, taj njihov “mehur ljubavi” je pukao, a realnost mu je zviznula šamarčinu.

Kaže da je tada shvatio koliko me zapravo voli i koliko toga je na kocki.

Ja sam sigurno godinu dana osećala da nešto nije u redu i ispitivala ga i navodila da mi kaže šta nije u redu. Međutim, on je sve poricao. Čak sam i sumnjala na tu koleginicu, ali me je uveravao da mu se ona ne dopada i da su samo prijatelji. Zakazala sam nam bračno savetovanje, trudila se iz petnih žila da budem najbolja moguća majka i supruga i davala sve od sebe, ali on je bio sve nervozniji i osorniji prema nama.

Međutim, otkad mi je priznao tu aferu, ponovo se vratio u normalu i postao onaj čovek za kog sam se udala.

Meni kaže da ga interesuju samo naša deca, a ne to dete koje čeka njegova ljubavnica i iskreno, to dete ni mene ne interesuje, i pitanje je da li će on ostati u kontaktu sa njima, jer ako mi ostanemo zajedno, insistiraću da se odselimo.

– Da li si ti svesna koliko je tvoj muž grozan čovek ako zaista reši da prekine kontakt sa detetom? – pita jedna forumašica.

– Valjda ti je jasno da si ti zapravo druga opcija, šta god ti on govorio? Dok mu ljubavnica nije zatrudnela, hteo je da te ostavi. Da sam ja na tvom mestu, ostavila bih ja njega. Pobogu, varao te je 18 meseci i lagao te, a sad je spreman da napusti sopstveno dete – poručuju joj forumaši koji joj svi redom savetuju da što pre ode od njega. (zena.blic.rs)