OGLASIO SE DEJANOV OTAC, PRIJE 7 DANA BIO KOD HUSE: Otkrio zašto plače Dalilin otac, evo šta je poručio bivšoj snahi

Showbizz

OGLASIO SE DEJANOV OTAC, PRIJE 7 DANA BIO KOD HUSE: Otkrio zašto plače Dalilin otac, evo šta je poručio bivšoj snahi

Za sve ovo vrijeme, koliko traje raskol Dalile i Dejana, Goran je u kontaktu sa njenim ocem Husom Mujićem, sa kojim se saosjeća.

Dalila i Dejan Dragojević prošlog četvrtka su, poslije niza bračnih skandala, potpisali papire za razvod braka, što je bio već dovoljan povod da kontaktiramo Gorana, Dejanovog oca, koji je za Pink.rs otvorio dušu o svemu što se između njih dvoje izdešavalo u prethodnom periodu. Goran priznaje da je duboko razočaran u svoju snaju Dalilu, za koju nije znao da je ovakva kakvom se pokazala u “Zadruzi”.

– Ne znam, čudno mi je… Srećan sam sada, a srećan sam bio i kada su se voljeli… Nikada nisam ovo očekivao od Dalile. Išao sam često kod njih, često sam odlazio tamo, sve je ok bilo. Svi su mi govorili za Dalilu svašta, ja to nisam video… Kad neko krene protiv nje, nisam dao. Bila je pedantna, čista, dočeka me uvijek lijepo, slagali se sjajno ona i Deki, ali nisam znao kakvi su kada su sami sa sobom. Pričala je da nema problem da se Dejan pomiri sa Biljom i Davidom, a vidite da je ona to kočila. Nju nikada takvu vidio nisam. Ona je sada u svojoj glavi kao heroj u narodu, a ne zna da je najveći izdajnik… Prosipa moral, ponaša se kao narodni heroj – kaže Goran, koji je bio bijesan kao ris kada je čuo kako ga snaja doziva iz “Zadruge” i naređuje da joj se vrati Tedi, kućni ljubimac, koji je kod njega na privremenom čuvanju.

– Dva dana prije nego što će oni ući, išao sam po Tedija. Ima svu negu i pažnju, što priča one gluposti nije mi jasno! Đubre jedno, kako je nije sramota?!

Za sve ovo vrijeme, koliko traje raskol Dalile i Dejana, Goran je u kontaktu sa njenim ocem Husom Mujićem, sa kojim se saosjeća.

-Bio sam prije nedjelju dana kod njenog oca… Pričao sam s njim, nije mu lako… Kome bi bilo lako da mu je ćerka jahačica? Ono je dno dna, odron ljudski! Još ona sva bitna… Mi smo ostali bez teksta, mislili smo da je to igra neka, da se čovek tako promeni za nekoliko dana… Njen otac ne može da vjeruje kakva transofrmacija. Nešto mu je pritisak malo otišao, znam u kakvoj je muci, neću ni da ga zovem, ne znam ni šta bih pričao s njim. Huso je bio jako potrešen kada se Deki povređivao, to mu je bilo najgore da gleda… Pričali smo tada, počeo je da plače, tada je i mene rasplakao – priča Dejanov otac za Pink.rs. (haber.ba)