Bio 12 godina sa ljubomornom devojkom, a onda je video šta krije u čizmi: Iste sekunde je pobegao

Svijet

Bio 12 godina sa ljubomornom devojkom, a onda je video šta krije u čizmi: Iste sekunde je pobegao

Džon Trenor otkrio je kako je izgledao njegov život sa nasilnom Džoanom

Bivši dečko žene-serijskog ubice Džoane Denehi otkrio je detalje svog mučnog života sa „ljubomornom i nasilnom“ ženom koja je pretila drugim mamama na igralištu.

Denehi je ubila tri muškarca i napala još dvojicu tokom krvavog a njeni zločini su poznati kao ubistva iz Piterborovog jarka.

Dokumentarni film otkrio je kako je “nepredvidiva” Denehi pokušala da kontroliše sve oko sebe dok je sprovodila svoju vladavinu terora.

Džon Trenor, koji je bio u vezi sa Džoanom 12 godina, otkrio je kako je izgledao njegov život sa njom.

– Pretila je prijateljicama iz moje škole. Čak su me zvali i socijalni radnik, direktor i učiteljica moje ćerke koja je u osnovi rekla da ona ne može više da dolazi u školu, jer preti ljudima. Volela je da me kontroliše na tako mnogo različitih načina – poverio se Džon.

Džon je upoznao Denehi u Seint Albansu dok je šetala psa. Tada je imala 15 godina i zatrudnela je sa njihovim prvim detetom dve godine kasnije. Konačno je ostavio i otišao sa njihovom decom kada je 2009. godine došla kući pijana i izvukla bodež iz unutrašnjosti čizme. Zabila je nož u pod dnevnog boravka i viknula:

– Volela bih da nekoga ubijem.

Četiri godine kasnije, Džon je primio poruku od Denehine sestre u kojem je pisalo da je uhapšena zbog ubistva. On je otkrio da je Denehi često odvodila njihove dve ćerke na nasipe u Peterborou gde će kasnije bacati tela svoje prve tri žrtve.

Snimci prikazani u dokumentarcu pokazuju kako je Denehi uporedila ubistva koja je počinila sa “odlaskom na nedeljni ručak”. Ona je čak flertovala sa službenicima koji su je saslušali i igrala se kosom uprkos tome što su se tada dvojica muškaraca koje je napala, a koji su preživeli, borili za život u bolnici.

Denehi je osuđena na doživotnu kaznu za divljačka ubistva Lukasa Slabosevskog, Džona Čapmana i Kevina Lija

Stručnjaci za kriminologiju su Denehi opisivali kao „čisto zlo“, a rekla je da je počinila ubistva jer je „zabavno“. Tela njenih žrtava pronađena su u jarcima.

Lukas (31), poljski državljanin, upoznao je Denehi nekoliko dana ranije. Ona ga je ubola u srce. Sledeće nedelje, Denehi je 56-godišnjeg veterana Džona Čapmana usmrtila nožem, a kasnije je tog dana ubila svog zemljaka i ljubavnika, 48-godišnjeg Kevina Lija.

Njegovo telo – obučeno u crnu haljinu sa šljokicama – pronađeno je sledećeg dana sa ubodnim ranama u vratu i grudima.

Objavljeno je da je Denehi htela ukupno da ubije devet ljudi, da bi bila nalik ubicama iz filma Boni i Klajd. (objektiv.rs)