Imao je loš osećaj: Došao sa devojkom na venčanje prijatelja, a onda mu je tamo u trenu uništen život

Zanimljivosti

Imao je loš osećaj: Došao sa devojkom na venčanje prijatelja, a onda mu je tamo u trenu uništen život

Znao je da nešto nije u redu čim je primio ovaj poziv

Lekari bolnice u kiparskom gradu Nikoziji bore se za normalan nastavak života Britanca Dina Čereta koji je pre nekoliko dana pao sa hotelske terase na kojoj je bio slaveći venčanje prijatelja.

Čeret je pao sa terase tako što je u polupijanom stanju prethodno, iz ko zna kojih razloga, bacio sopstvenu cipelu na drvo.

U želji da je dohvati, a i na nagovor prijatelja, Čeret se na terasi ispružio koliko je dug kako bi dohvatio cipelu, a onda se iznenada prevrnuo i sa nekoliko metara pao je na beton ispred hotela. Odmah je prebačen u bolnicu, dok mu je usput konstatovana ozbiljna povreda vrata.

Lekari bolnice u Nikoziji saopštili su njegovoj devojci, ali i ocu koji je doputovao prvim avionom da su povrede ozbiljne, te da je pitanje da li će Din ikada više moći da hoda.

Devojka Džes Hemson proklinje dan što su pristali da otputuju na Kipar.

– Ja sam kriva. Želela sam da spojimo taj lep povod sa odmorom. Njemu se nije išlo, taj prijatelj nije mu bio od najbližih, a želeo je da ga ispoštuje, kako bi i meni ispunio želju da se provedemo prvi put na Kipru. Još u avionu je gunđao i govorio da će mu se nešto tamo dogoditi. Na venčanju je odmah krenuo da pije samo da bi se što pre opustio, jer je bio baš napet. Na kraju se dogodilo ovo. Ako ostane invalid, nikada sebi neću to moći da oprostim – kaže Džes.

Čeretova porodica je van sebe jer nije bio osiguran na Kipru i sada ne znaju kako će da plate više desetina hiljada evra, koliko će iznositi račun u bolnici. Na kraju su na stranici GoFundMe pokrenuli inicijativu prikupljanja novca za Dina.

– On je jedan brižan, nasmejan i vedar čovek, pun života. Ni na Kipar nije hteo da ide, pa je došao da bi ispoštovao čoveka koji ga je zvao. To samo govori o njegovom karakteru. Molimo vas, pomozite nam koliko možete da može da se vrati kući – stoji na stranici GoFundMe na kojoj piše i da su troškovi za sada veći od 35.000 evra. (objektiv.rs)