MOJ DEČKO JE 30 GODINA STARIJI OD MENE: Kada imamo odnose hoce da radi nešto zbog čega može momentalno da umre

Ispovijesti

MOJ DEČKO JE 30 GODINA STARIJI OD MENE: Kada imamo odnose hoce da radi nešto zbog čega može momentalno da umre

Život nekada zaista liči na film. Da li je u pitanju komedija ili tragedija, uglavnom zavisi od samih aktera.

U ovom slučaju, izgleda da je i jedno i drugo. Naime, društvena mreža Reddit, poznata je po svakakvim temama i debatama, pogotovo kada su u pitanju škakljiva pitanja, a poslednja u nizu dobro je nasmejala korisnike, iako je pitanje zaista bilo na mestu.

Naime, jedna mlada žena obratila se za pomoć, nakon što je napisala da je u vezi sa starijim čovekom koji je srčani bolesnik. Kako kaže, zajedno su skoro 10 godina, ona ima 35, dok je on u kasnim šezdesetim.

Međutim, problem je u tome što su njegovi s*ksualni apetiti sve veći, te se ne libi da koristi razna pomoćna sredstva. Ona je rekla da je godinama sve bilo u redu, sve dok mu jednom, nakon žestokog s*ksa nije pozlilo. Pozvala je hitnu pomoć i ispostavilo se da čovek ima ozbiljnih problema sa srcem, te od tada ništa više ne sme da uzima na svoju ruku, jer bi ga uzbuđenje moglo ubiti. To je uticalo na njihov odnos, a on sada želi, po svaku cenu, ne samo da ima s*ks sa svojom mlađom suprugom, već i da proba trojku, jer mu je, kako kaže, to oduvek bio san, a ne želi, kako kaže, na “onaj svet” da ode pre nego što ispuni sve želje.

Međutim, problem je što bi ga to uzbuđenje moglo ubiti, a to ova devojka ne želi. Pitala je pratioce šta bi uradili na njenom mestu. Komentari su bili podeljeni. Sa jedne strane, bilo je onih koji su savetovali razgovor sa stručnjakom, konsultaciju sa lekarima i slično. Ipak, veći je broj onih koji su se šalili povodom svega.

“Posle toga zaista možeš da kažeš da ste imali “ubistven” s*ks, napisao je jedan.

“Biće mrtav umoran posle trojke, bukvalno!”, dodao je drugi.

“Mrtav ‘ladan ti predlaže tako nešto?” nadovezali su se još mnogi sa sličnim komentarima.

Žena je u komentarima dodala da svog muža jako voli i da su i ranije eksperimentisali sa svim i svačim, te da je takav od samog početka njihove veze, ali da je ovog puta zaista zabrinuta jer je uporan u tome, pa i po cenu da to uradi sa nekim drugim. “Oduvek je živeo po principu – jedan je život”, dodala je devojka.

Šta vi kažete? Kako biste se postavili u ovakvoj situaciji i kako biste je posavetovali?

Pišite nam u komentarima. (Espreso.rs/Objektiv.rs)