Bila je lepotica, a onda joj se lice izobličilo: Zaklela se da više nikad neće uzimati ono što svi jedemo…

Svijet

Bila je lepotica, a onda joj se lice izobličilo: Zaklela se da više nikad neće uzimati ono što svi jedemo…

Šantel Konvej kuvala je jaja i mikrotalasnoj pećnici koristeći metod koji je videla na internetu. Dve godine je prošlo bez ikakvih posledica, ali joj je prilikom jednog kuvanja za vreme otvaranja miktrotalasne i kontakta sa kašikom, vrela voda izletela iz šolje i unakazila joj lice, izazavavši trajne opekotine.

Šantel je koristila metod kuvanja jaja tako što je sveže jaje stavila u šolju, a potom u mikrotalansu pećnicu. Kada je dodala kupuću vodu, a potom proveralava da li su jaja kuvana, nastala je drama.

Fotografije i video snimke svojih mučnih povredadeli na društvenim mrežama i apeluje ljudima da nikako ovo ne rade, a i sama kaže da su joj se jaja od tada ogadila, da ih više nikad neće probati.

– Već dugo sam kuvala jaja na taj način, jer je najbrže i najpraktičnije. Kad sam izvadila jaja iz miktrotalane i pokušala kašikom da ih okrenem i proverim da li su kuvana, čim je kašika dodirnula vodu, jaje je puklo, a vrela voda se rasprštala po mom licu i vratu. Čak su i na plafonu ostali tragovi – navela je ona i dodala:

– Bolovi prilikom opekotina bili su nepodnošljivi i najgori koje sam ikada osteila, aimala sam već dva porođaja. Imala sam osećaj da mi neko neprekidno duva u utrobu i bila sam uverena da mi je celo lice izgorelo. mislim da bih umrla od bolova da nisam odmah posegla za hladnom vodom – istakla je Šantel Konvej, prenosi Mirror.

Njen potez sa hladnom vodom dogodio se u pravo vreme, jer bolničko osoblje tvrdi da bi joj lice bilo još više unakaženo da opekotine nije odmah neutralisala.

I dalje ima tragove po licu i verovatno će ih imati zauvek, ali srećna je jer je ipak mogla da izgleda “još groznije”.

– Privodim kraju tretman i mazanje krema i melema. Sada mi se opekotine osipaju poput zmije i ne boli me mnogo, ali me jako svrbi. Jaja više nikad u životu neću probati, a druge molim da ih ne kuvaju nikako u mikrotalasnoj – zaključila je nesrećna žena. (objektiv.rs)

@chantelleconway2020

#duet with @gaylechapman this needs to be stopped 🙏🏽 I beg you . I can’t scream it enough 🥺💔

♬ original sound – Gayle Chapman