MAJA KRENULA DA DAVI CARA! Uhvatila ga kako gleda Dalilu, pa rešila da se OBRAČUNA S NJIM: Pretila, štipala ga i uvrtala mu prste!

Showbizz

MAJA KRENULA DA DAVI CARA! Uhvatila ga kako gleda Dalilu, pa rešila da se OBRAČUNA S NJIM: Pretila, štipala ga i uvrtala mu prste!

Maja Marinković prebacila je dečku Filipu Caru da gleda u bivšu Dalilu Dragojević, a on joj je odmah uzvratio da ona to isto radi sa Markom Janjuševićem Janjušem, nakon čega je nastao haos.

– Koga ćeš da gledaš? – pitala je Maja.

– Imam pravo da gledam, gledaću non stop. Je l’ si rekla da stalno gleda u tebe? Moraš da pogledaš da bi videla – rekao je on, pa dodao:

– Nemam poravo da diram, ali mogu da gledam.

– Nemaš pravo, što to radiš sad – ponavljala mu je Maja, dok ga je štipala u uvrtala mu prste, a krenula je i da ga davi.

Inače, Maja i Car sinoć su u cik zore takođe imali burnu raspravu, nakon čega je on zapretio devojci da će spakovati kofere i otići iz rijalitija.

– Prodaje se dečko zavlažne maramice! Odvratan si u nekim situacijama! Nisi iskren. Kunem ti se izazvaćeš u meni da napravim haos – govorila je Maja.

– Tri meseca te nisam video i mi se prepiremo, toliko si mi falila – kukao je Filip.

– Vidim što sam ti falila, i prevario me i sve, šta bi bilo da ti nisam falila? Ti si folirant! Napraviću ti pakao! Nemoj da radiš neke stvari, je l’ si čuo? – vikala je Marinkovićeva.

– Ne da mi se to sa tobom, ne mogu videti sebe u nekim situacijama sa tobom – rekao je Car.

– Sad ćeš da vidiš! Sad ću sve da pobacam! – nastavljala je Maja.

Marinkovićeva nije želela da odustane, zbog čega je Car odlučio da se iseli iz kreveta i ode u spavaću sobu.

– Da, da, ja da spavam ovde, da mene kažnjavaju, a ti sad ideš. Đubre, namerno ovo radiš. Folirant najveći na svetu! – vikala je Maja, pa krenula za njim.

– Druže, znaš šta mi radi, gura mi prste u uši i oči – žalio se on budnim cimerima.

U jednom momentu u pušionicu je došla i Dalila Dragojević, a Car je momentalno istu napustio i mimoišao se sa bivšom. (kurir.rs)