DADILJA JE DECI GOVORILA DA IM JE ONA PRAVA MAJKA: Zaposlila sam svekrvinu PRIJATELJICU, a onda mi je ćerka (4) priznala OVO!

Ispovijesti

DADILJA JE DECI GOVORILA DA IM JE ONA PRAVA MAJKA: Zaposlila sam svekrvinu PRIJATELJICU, a onda mi je ćerka (4) priznala OVO!

Nakon što joj je svekrva preporučila svoju prijateljicu, jedna je mama dvoje male dece pomislila je da je uspela da pronađe pravu ženu za posao dadilje, posebno jer je ponudila da tpkom dana dok su roditelji na poslu besplatno brine za trogodišnjaka i četverogodišnjakinju.

Nekoliko je meseci sve bilo savršeno, a onda je starije dete počelo da postavlja pitanja tipa “Da li si ti stvarno moja prava mama?”.

Žena je tako na “Redditu” objasnila da je nakon par meseci morala da otpusti dadilju, jer je deci govorila da im je ona prava majka.

– Kako i suprug i ja radimo, oduvek smo imali dadilje koje su brinule za decu, dok nam nije svekrva rekla da njena prijateljica to može da radi besplatno – ispričala je i rekla kako nije u tome videla ništa loše, pa je žena počela kod njih da dolazi i pokazala se pouzdanom, decu je hranila i stavljala ih na spavanje na vreme.

Zato ju je, kaže, iznenadilo kad ju je četverogodišnja ćerka pitala da li joj je ona prava mama i kad je proznala da joj je dadilja rekla da nije.

– Kad su se deca pobunila govoreći da jesam, vikala bi na njih govoreći im da ja za njih samo zarađujem novac, a ona im je stvarno mama – ispričala je žena koja je odmah angažovala drugu dadilju, no svekrva to nije dobro prihvatila i počela je da viče na nju kako njena prijateljica nema ni dece ni unučadi, pa su joj ta deca najbliže tome, a ona joj to oduzima…

– Suprug i ja smo je pokušali da smirmo, ali smo nakon nekog vremena jednostavno odustali, a kasnije mi je poslala i fotografiju svoje prijateljice kako kod nje sedi i plače – ispričala je.

Dodala je i da se oseća užasno što je ženu uznemirila, ali da ne može da pređe preko njenog ponašanja, a na njenu je objavu odgovorilo više od 900 ljudi.

Svi su se redom složili sa njenom odlukom da otpusti ženu koja se deci predstavlja kao “prava mama”.

– Deca pamte takve izjave i to ih, ako joj poveruju, može mučiti godinama – zaključili su korisnici u komentarima. (kurir.rs)